Dodik nakon što je dobio četiri delegata u Domu naroda: "RS više niko neće moći ništa nametnuti"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Naravno krme

Jer bit će ukinut zahvaljujući tebi .Svi to znamo Jer ti radiš to što ti je tako naređeno.

Kalimero

Bravo Mile. Dotukao si Zivkovica na izborima. Sada ce da kmeci 4g. Mozda bude i zbrisao u Tursku sa hanumom kada se seilne afere pocnu odmotavati...

Ratkov vojnik

***

Guest

***

MrziteljPDA

Zašto to nama Milorade pričaš? Mi to znamo! Idi u Konjic i zahvali se Nikšiću na tome!

Eee

STA SADA DINO I NIKSICU ?

222

Sta sada Niksicu i Dino.

Juka

Zato nema hidrocentrala na Drini, aerodroma Trebinje i ostalih projekata u rs. **** te četvrti delegat nosi ga kuci

Milojko,

dok je tebi Ridjobradog jarana,svakako ti niko nista nemere.

Fuj fuj fuj

Nema, ovo je kraj ove drzave! Ovi bosnjaci, muslimani, bosanci i hercegovci izgleda nisu ni zasluzili da imaju drzavu! Politicari, samo gledaju da napune svoju ****CU, nema tu znanja, kvalitete, vizije, OBRAZA, profesionalnosti, nema IDENTITETA! Ko bi mogao povjerovati da ce ovakva banda iz Laktasa krojiti sudbinu ove drzave, i to nakon sto su pobili, protjerali, pokrali, silovali,... Ovi bh politicari jos sjedaju sa njima i pregovaraju! Dno dna! Daj meni, mojoj ****ci!! Ovaj narod je na zalost izgubio identitet!

/ Najnovije