Dodik nakon sastanka u Delegaciji EU poručio koji je uslov da učestvuju u radu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zaslužili ste naziv milion posto najmanje

Šta je Mile

E jesi čkapica.. Pa zar ni jednu običnu blokadu ne možeš do kraja (sankcija) da dovedeš... Hahahhaaaaa

aha

rs je entitet nastao na genocidu i najgorim zlocinima

Azazel

Mogao jeje I Picoustu Goricu povesti na satro pregovore

Čovjek

Gdje su Hrvati i Bošnjacu u institucijama RS-a? Ne postoje! u FBIH rade sve nacionalnosti u svim institucijama i kompanijama. Ti si Dodik najveci neprijatelj Srbima. Ako nastavis sa provokacijama, suzivot nece biti moguc samo zbog tebe, jer se počinjemo mrziti zbog tvog zakuhavanja.

PRIJEDOR moja carsija

ma kakav Bakir i kakav Covic...??? Ako nesto treba da se dogovarate onda sa Komsicem i sa Dzaferovicem a ne Bakir i Covic ! Narode : skinite ovu TROGLAVU AZDAJU (Bakir,Dodig i Covic) pa da nam BOSNA i HERCEGOVINA NAPOKON PRODISE !!!

N

Mile bosanac bi da se nesto pita u federaciji a bosnjsci i hrvati ne smiju pisnuti u manjem bh entitetu.

Gost

Bravo MIlorade, i treba stati u kraj turskom zulumu.

Seno

Šta nam je Mile preblijedio?hehehehehehe

Tako je

Bravo MIlorade, i treba stati u kraj turskom zulumu. ka Gost - dosta su nam karali prababe, babe, majke i seke 550 godina! Nek sad karaju malo i nas muške!

za Gost

Bravo MIlorade, i treba stati u kraj turskom zulumu. ka Gost Malo pa malo ste kod Erdogana na konsultacijama. Zna se ko vam je sef .Krv nije voda a srce vuce u vas zavicaj Turska.

Gost

Bravo MIlorade, i treba stati u kraj turskom zulumu. ka Gost Čekaj, da vidim jesam li te dobro skont'o? Hoćeš reći da je DodiG podjedio time što nudi da se vrati?! Mjenjaj sine dilera pod hitno.

Zona@Sumraka

Odkud Krme u Teheranu !?

/ Najnovije