Dodik najavio "misteriozni" potez i poručio: Izgleda moćno kad se sretnete s Putinom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stil pisanja vam je ¨baba s jarka¨,

a Dodiku svaka cast i puna podrska. Em je sve tocno rekao, em se prezentira kao pravi drzavnik i time sto se sastaje sa Putinom. Dok se vase naklapuse sastaju sa AlmaHasom ZaHadic. Ja bih na Dodikovom mjestu jos gledao da se jace povezem sa Kinom!!!

Komšija

Ovaj dik je isti onaj gradonačelnik iz Sipmsona

333

Ovaj jadnik je za vjestacenja.

iva

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

***

Hahaha

Hahaha, mozda izgleda mocno za ovog crva kad se sretne s Putinom, ali na sta spade Ruska carevina da ih svi izbjegavaju i onda hajde daj sta das...moze sastanak sa nekom RS, Somalijom, Farskim ostrvima itd...kako ih ba nije sramota ovako brukati Putina...hahaha.

***

***

/ Najnovije