Dodik najavio kandidaturu za člana Predsjedništva, CiK bi to mogao spriječiti. Kako?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Bilo bi fantastično da muslimanski cik zabrani Hrvate i Srbe. Nakon toga tzv BiH ni teoretski ne bi bilo spasa. Ajmo suniti, možete vi to!

Smrad

Ma j.Bo mu pas mater vise

Boom

Ja se slažem da se Dodik trebao da se kandiduje i da ti izbori budu u KPDZ.

Bosanac

Demokratija nije za zlocinacko genocidne srbende oni vole kad ih neko terorise 500 god turci onda AustroUgari od koji su srbende pobjegle ostavile smrdiju fuj narod genocidni zlocinacki smrdljivi

dodo

i dalje hoće da bude redsednik zemlje koja ne postoji ! ali koju možeš musti do besvijesti! Sve raditi protiv države i primati dobru lovu za to od te iste države ! država se zove APSURDISTAN(BIH)

N

Teroristima i ne treba dati da se kandiduju. Covic i dodik su u rangu sa bin ladenom

Guest

RS je postojala i bez Dodika i postojat će sve dok to narod bude htio. Schmidt treba zabraniti kandidaturu Dodiku, Covicu, Komsicu, Nikšiću i svim dokazanim rusiteljima BiH kao i entiteta. Uvrsti elektronsko skeniranje listića. Dati da narodu okusi malo života koji su se rodili pred rat cijeli život m prodje u sra..nj..i.ma.

TNT

Dodik najavio kandidaturu za člana Predsjedništva... A sto bolan, ja mislio ti mrzis Teheran, a ti se pravo navuko. Miri ti Sarajevo, miri...

Hava

Ma mrs vise stoko, izdajico, lopove. Da budes predsjednik drzave koju mrzis? Dokle tvoj bezobrazluk moze ici? .ebali te svi oni koji te tolerisu. Od..bi vise od Bosne. Ionako od 9 mjeseci svog mandata 5 mjeseci senis u Srbiji i uvlacis se u guzicu svima odreda sve dok te be otresu ko hovno sa cipele.

@N

Teroristima i ne treba dati da se kandiduju. Covic i dodik su u rangu sa bin ladenom ka N Ma dobro pogrešio si ti si mislio na B i N

CIK

Dodika pun rs, ako ne bude on bice neki drugi, ali ako opet izaberemo komsica dodik moze samo sa harmonikasem pod ruku.

Guest

Guest Raja ne dozvolite da se ponovo odlucuje o Izborom zakonu. Ortodoksi kamenjarski krivousti cigos je uporan fa zasjede u fotelju Predsjedistva. Treba da se spasi imunitetom,a onda da pravi jos jednu Hacijendu. Natavno i da dijeli bjrlosvjetskim lopovima da bi ga cuvali. USA sve zna o njegovom lopovluku od Sokola pa nadalje i nema sankcija. Spiric dobio sankcije,a ovoga ne diraju.

/ Najnovije