Dodik na rubu pameti: EU štampala milijarde eura bez pokrića, žele kupiti sve u RS-u

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Hahaha! Prvo će Evropa da kupi nelegalni Kajak parking. Uzela je za to kredit bez pokrića.

Ghost

Kakav pacijent!!!

Istina

Mile više nelažr. - sada bunca budan

Elvis

Pokupovali sve firme koje su propale zahvaljujući pljačkaškoj privatizaciji ratnih i poratnih profitera koji su ih prvo uništili prodajući sve u njima , radnike poslali kućama bez uplačenih doprinosa pa ih onda prodali strancima. Kada gospodin govori o ljudima koje je kao neko iškolovao pa ih onda uzela Eu to radi tako kao da govori o nekoj robi zapakovanoj u kutijama. Da su mladi imali prosperitet ovdje sigurno da nebi nigdje išli. Ali osim što večinu života provedu na službama za zapošljavanje misle i o tome hoćeli ih opet neka budala gurnuti u novi rat i utrpati im umjesto radnih mašina puške i drugo oružje.

Da

Sve što je rekao je realno i istina! To je realnost koja nas čeka ako uđemo u EU! Oni bi imali više koristi od nas! Cijene svega bi porasle, a plate ostale iste! Samo bi političari imali još veće plate, kao i ovi u EU parlamentu! Vidimo kako su prošle Bugarska i Rumunija! Tako bi i nama bilo! Građani drugog reda! Hvala, ne želimo u tu sebičnu i konfuznu zajednicu! Vidjeli smo kad je korona krenula, kako su se sebično ponijeli! Čak i prema svojim članicama! Italiju su ostavili na cjedilu! Rusija je prva priskočila u pomoć Talijanima, kad im je najgore bilo! Zato, ne, EU! Ne želimo tu!

Fuj

Vi ste na rubu pameti, koliku medijsku hajku vodite protiv ovog čovjeka, samo zato što ne dozvoljava da vi, muslimani radite šta hoćete, kao što ste radili dok Mile Dodik nije došao u Predsjedništvo BiH!

Krmoslavlje

Da duduk hoće i kćerku da ti otkupe nešto im u EU omanjilo prostitutki. Srbija nešto omanjila da isporučuje robu a tvoja kćerka je baš pogodna za taj posao i onako za ništa drugo i nije.Psihopata i maloumni na oca

Genocidas

Jel te ti prpa dođi uhvatila.Bojis se da ti EUROPEICI ne ukradu ikonu sa zida

Sadnabarev

Kao i tenderi u RS,niko ko nije pod tvojom šapom ne prolazi. Vidi kako je to smradu

Posavac !

Na zalost, u BiH ne posptoje ni ludnice ni psihijatrijska odjeljenja za tolike budale kao sto je Dodik !!

/ Najnovije