Dodik medijima u Rusiji pričao o otcjepljenju RS-a: "Postoji odluka, ali..."

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Neprevaziđeni hitovi

***

Guest

***

Guest

***

Guest

***

Guest

***

***

***

Hasan

Ne mrzim nikog pa ni Srbe, ali, ako krenete u tom smjeru bice traktori preko Drine. Pa bujrum!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ydd

***

5d7dd6

***

***

***

Hahahaha

Znas Milorade, i ja kada sam bio mali sanjao sam da budem kapetan o bela ladja, e tako Milorade RS ce da dobije unapredjenje, ali kad ja budem kapetan o bela ladja :))

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Niste uspjeli 90.tih a pogotovo sad nećete Braća su tu

Guest

Zajedno, ostajemo, kao i oduvijek.

***

***

Kad mislite početi hapsiti

Mijenjaj muziku doduk ova je stvarno dosadna. Jadna tvoja žena svugdje si samo sa njom nisi

***

***

AVA

***

AVA

***

sparco

Da su se kojim slučajem odcijepili i priklonili Srbiji do sada bi vec minimalno tri puta zakrvili i tražili da se vrate pod BiH.Može referendum o samostalnosti ali na teritoriji cijele BiH.

sparco

***

Polako bosnje,sve u svoje vrijeme,ne zurimo nigdje

Sta pjenite bosnje, sta je bilo, malo ste nervozni? Polako, razdruzivanje ce biti kad dodje vrijeme za to, a ne kad vi kazete. Ne ispunjavamo mi vase zelje. Samo sabura, kako vi kazete i dozivjecete to.

/ Najnovije