Dodik ljut zbog sastanka: "Nismo ginuli da bi nam imovinu krčmili Izetbegović, Murphy i Schmidt"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veljko

Eh eto ti si ginuo. Nema više hajdućije kao u ratu.

Kalimero

Mislio si krčmiti državno, bosanskohercegovačko...e malo morgen

...

... Nismo ginuli da bi nam imovinu krčmili ... niste !! isto kao ni Izetbegovic ... jel ti mislis da je njemu bio jednostavno u trezoru Banke sa zidovima debelim od dva metra samom sjediti tamo , dok su na hiljade granata padale po Sarajevu, nije ... a ni i tebi sa Dukanovicem vozove i vozove pune ronhila prevoziti (svercovati i u ratu se bogatiti) , nije ...

Guest

Miki *****i li se šta. Nema više šverca. I kažeš ginuli. Gdje si ti gino mrcino jedna bahata. Samo brukaš srpski narod i podvaljuješ razne laži. Ti si gori od Bakira.

***

***

XVC

BIH JE BILA I OSTACE A TI ZNAS KAKO SI POSTAO PITANJE JE DOKLE

Xcc

&gt;Miki *****i li se šta. Nema više šverca. I kažeš ginuli. Gdje si ti gino mrcino jedna bahata. Samo brukaš srpski narod i podvaljuješ razne laži. Ti si gori od Bakira. ka Guest<<ON JE GINUO ZA IMOVINU U BGD

BiH

Nisi ti, sverceru, ginuo nizasta, nego hoces da raskrcmis svu imovinu kao sto si i ostalo pokrao.

Erf

BOSNA I HERCEGOVINA NIJE NASTALA VEC POSTOJALA A TI I ENTITET RS SU NASTALI. DOBRO ZNAS KAKO

Pametan si mi mnogo

Tako je Milorade, reci im. Srbima ces samo TI da krcmis imovinu a ne neki tamo.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Nime

Nisi ti poginuo, što se ti buniš

Avalir

Možeš ti DODO svrati ****u. Ovdje nije bio nikakav gradanski rat.RS nije trajna kategorija.

@pisac

***

Sdaovca

Lijepe riječi su ukras!

Istina

Sarajevo je bilo podjeljen grad, pola su drzali srbi a pola bosnje, jedni su granatirali druge, sve dok u dejtonu nije potpisano da bosnjama pripadne citavo sarajevo, dakle i dio koji su srbi odbranili od udruzene bosnjacko-hrvatske vojske i nato bombardovanja iz zraka. Zato bosnje trebaju slaviti dejton, jer bi inace vase sarajevo zavrsavalo na vilsonovom setalistu. To su cinjenice, koje se vama ocigledno ne svidjaju. Sve sto je rekao je istina i nadam se da ce jednog dana neko iz sda odgovarati za sve te zlocine i lazi koje su ljudima servirali punih 30 godina.

/ Najnovije