Dodik se oglasio: Komšić i Džaferović ismijavaju i BiH i Predsjedništvo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lažete po običaju.

Nato

Potpisao si put BIH u Nato. Hvala

Da li je ovo moguce

Koja doza drskosti i bezobrazluka! Cuj, "oni" rade protuustavno, ismijavaju BiH, a sta radis srpski clan predsjednistva? U normalnim drzavama takvo njegovo ponasanje, nerad, antiustavno djelovanje i sve ostalo bi bilo sankcionisano za 5 minuta, a on ne bi bio vise u mogucnosti da obavlja bilo kakvu politicku funkciju! Ali u BiH sve moze, "glupi" narod sve "upija"! Nije dzaba receno: Kakav narod takva vlast!

YYY

Clan Predsjednistva BIH koji radi protiv BIH, ismijava drzavu na cijem je celu, ima dvojni pasos, ne dozvoljava da se drzava brani od prirodne pojave...i cijeli svijet ga ne postuje...

Hm

Naravno da muslimanski predstavnici u Predsjedništvu, Komšić i Džaferović , a i političari 30 godina ismijavaju i vrijeđaju zdravu pamet građana BiH! A i ovo pokazuje da smo okupirani, i da nam stranci nameću najgluplji i najnemoralnije spodobe u politiku i navodno Predsjedništvo! Mi smo okupirani i to mora svima biti jasno!

Mostar

Komšić je legitimni i legalni predstavnik bosanskih katolika koji nisu podanici hdz i sranja od HNS.

istina

Predsjedništvo sa Komšićem je nelegalno! On nije hrvatski predstavnik! Na podvalama se ne zasniva ništa , pa ni ova krhka tvorevina , zvana BiH!

/ Najnovije