Dodik kategorično protiv Schmidta, uputio poruku i Komšiću

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Slijwdi tibrzo hapsenje ili bjezanija doslo je i tvojih crnih 5 minuta

Šaban

E budale Bože dragi a jede se jer da nije tako ne bi ni davao ove glupe izjave

Koelitis Vulgaris, SDA DeFektni nepismeni bot,

Slijwdi tibrzo hapsenje ili bjezanija doslo je i tvojih crnih 5 minuta ka Koel raznosac skela iz Vogosce, reintegrisani papak.

KINEZ

NE MOZE SE ICI A DA SVA TRI NARODA NE IZABERU KO CE PRESTAVLJATI B I H TAKO FUKCINISE NASA ZEMLJA. OVO STO JE URADIO KOMSIC I DJAFEROVIC JE PROTIV USTAVNO. SAMO SU JOS VISE ZATROVALI ODNOSE.

Država Kosovo

Ma ko tebe j..e boli koga sta ti pričaš. Možeš lagano da ga glabas

Saksija

Panika se pali u našem Milokradu, pardon Miloradu. Ličiš sve više na Aleksandra kad se uspaničiš...

Dan D

Vrijeme je za sankcije.

Buzdovan

Dosadan si, sjaši više, buzdovanu.

ambrozija

Na Dodikovo maloumno laprdanje ste dozvolili komentare,ali na tekst Dragana Bursaća o Novaku niste.Zasto? Jer ste upravo vi objavljivali imbecilne tekstove gdje je i sta radi teniser koji se bavi pseudonaukom.Upravo ste vi kretenski objavljivali sta jede Novak.Ali ne mozete se izdići iznad samih sebe.Ne mozete biti Bursać.Ne spašavaju vas čak ni intervjui s osobama koje imaju dignitet,jer i to upropastite vasim neznanjem.

beg

dokle ce ovaj vepar vise dizati tenzije u regijonu ovo je vise ocigledno da je dobio zeleno svjetlo da ide u rusenje drzave i ocjepljenje.I to aminovanjem eu uz podrsku rusije jer nece krstasi nikada dozvoliti vecinsku mmuslimansku zemlju u srcu eu to neka svima bude jasno i kako kazu nece krts na krst

Guest

Farsa da je protiv Visokog predstavnika,zna on zašto ovako priča,treba čitati između redova,objapšnjeno sve prošle nedjelje na ovom portalu

Jes

Bravo Mile care! Bošnje crkoše od pakosti, i mržnje jer su nemoćni da Srbima i Republici Srpskoj bilo šta urade!

Huhu

Tako je Mile! Reci da su im, u UN otišli borci za islamski fundamentalizam! Neka ih dobro pregledaju, da nemaju ekploziv-prsluk!

Ka @Beg

Upravu si, Bosnjaci razmislite o da li bi Europa presudila genocid u Srebrenici ako Srebrenica nije bila takozvana zasticena zona UN-a?

/ Najnovije