Dodik je ponovo ljut na Komšića: "On je uzurpator"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Komšić je Za tebe ljudina. Ti si cmar

bednik

A ti genonegator,destabilizator ,rovator,serator,hapator,ugnjenator itd...

Wee

TI DODIKU URUSAVAS DRZAVU, ALI NIKADA, NIKADA, NIKADA NECES TO OSTVARITI VJERUJ ...

Fule

Deytonski sporazum je žešća fula koji je samo zaustavio sukobe što su jedva dočekale sve tri strane i jos dvije. Tako nam je kako nam je, umjesto da su za ovih 26 godina radili na oporavku i društva i države svi su nastavili sa ratom ali bez pušaka i mnogi su se dobro okoristili nesrećama vlastitih naroda.Ima li iko ovdje normalan?

Azazel

Mile Drombulja, 4 zeta (bivsa) I Dobos Gorica buahahaha sky aplikacija

Šta sere više

ovaj kršćanski isilizovani Jabba the Hutt?

321

Zivkovicev megafon opet u svom stilu lupeta. Ovakvi hibridi uspjevaju samo u Bosni

Sejdo DeFektni

zavrsava tamo gdje Peljeski most spaja….. neprocjenjivo!

Ljiljan

Lupetas ko Kacavendina jajca na pricesti.

>>Zivkovicev megafon opet u svom stilu lupeta. Ovakvi hibridi uspjevaju samo u Bosni ka 321<<

-u-go

zavrsava tamo gdje Peljeski most spaja….. neprocjenjivo! ka Sejdo DeFektni Gdje tvoja impotencija prestaje za sanju sloboda pocinje.

JA1

Naljutilo se goveče iz Laktaša. E jesam se nasekirao !

budućnost

TI DODIKU URUSAVAS DRZAVU, ALI NIKADA, NIKADA, NIKADA NECES TO OSTVARITI VJERUJ ... ka Wee VIDJEĆEMO PASJO TURSKO KOPILE

Zumbul

Komšić je gospodin za Dodika i prepametan

/ Najnovije