Dodik: "Ja ću se izvući, ne sikirajte se. Mene u zatvoru nećete vidjeti"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta ces u zatvoru

Zatvore odavno lopovi vode. I drzave lopovi i ubice vode

Dodo care

Razvaljuj im mozak

Haha

Smiješ li se kladiti?

E baš se sikiramo

Od svih jada sto si uradio valjda će se nekad doći do pravde. Ali ne sikiraj se ti nisi sam. Ima vas puno sto zaslužuju pravdu

Ne da

Ne da BiH institucije kara nego im i uši zavrče.Hebeš zakon i sudije kad ih krkan vrijedja,a on nemoze naredit cuvarim "stavite mu lisice i u pritvor sa njim".

nineinchnails

MOGU TE VIDJETI U ZATVORI SAMO ONI KOJI CE BITI U ISTO VRIJEME U ZATVORU KAD I TI.

***

Možda hoćeš jedino ako *** il u Rusiju pobjegneš

Budala

Pustili su da ih srbi provociraju, umjesto da ga osude oni pustili da ih za****va. Po mom mišnjenju odma ga uhapsit I osudit jer ovo je stvarno previše da jedan srbin ( dodik ) ne poštuje sud.

king

E cobanineee, nicija nije do zore sjala… nece ni tvoja

***

***

🔥🔥🔥🔥

Možda hoćeš jedino ako *** il u Rusiju pobjegneš ka *** Kao neki što su pobjegli u Tursku ma misliš da će svi da bježe

/ Najnovije