Dodik: Inzko više ništa ne može nametnuti, rade li u Evropi tako?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Incko radi sve što mu Bakir i sarajlabadska čaršija kažu, nebi li se održao još malo tu. Držeći stranu samo jedne strane, bošnjačke, izgubio je kredibilitet kod ostala dva konstitutivna naroda u BiH. Vrijeme mu je bilo davno da ode, jer ničemu ne služi, osim muslimanima, da im drži stranu. Tako radeći, samo potpiruje njihove apetite da će zavladati cijelom BiH. To se mirnim putem nikad neće desiti. A, da li Incko želi rat u BiH? Šta mislite?

Da

Incko radi sve što mu Bakir i sarajlabadska čaršija kažu, nebi li se održao još malo tu. Držeći stranu samo jedne strane, bošnjačke, izgubio je kredibilitet kod ostala dva konstitutivna naroda u BiH. Vrijeme mu je bilo davno da ode, jer ničemu ne služi, osim muslimanima, da im drži stranu. Tako radeći, samo potpiruje njihove apetite da će zavladati cijelom BiH. To se mirnim putem nikad neće desiti. A, da li Incko želi rat u BiH? Šta mislite? ka Hm

JA1

Incko radi sve što mu Bakir i sarajlabadska čaršija kažu, nebi li se održao još malo tu. Držeći stranu samo jedne strane, bošnjačke, izgubio je kredibilitet kod ostala dva konstitutivna naroda u BiH. Vrijeme mu je bilo davno da ode, jer ničemu ne služi, osim muslimanima, da im drži stranu. Tako radeći, samo potpiruje njihove apetite da će zavladati cijelom BiH. To se mirnim putem nikad neće desiti. A, da li Incko želi rat u BiH? Šta mislite? ka Hm KAKAV MORAS BITI IMBECIL DA OVAKO RAZMISLJAS?

hrkljus

" Dodik: Inzko više ništa ne može nametnuti, rade li u Evropi tako?" Ne rade jer su oni vec u Evropi a mi nismo prvenstveno radi majmuna kao sto si ti i iz tog razloga jedini nacin da se pokrenemo ka Evropi je da nas uljude odnosno nametnu ono sto mi nikad ne bi prihvatili bez pritiska.

Gol

Samo gledaj,nestaje i manji entitet , dolazi novo doba bez fašista i fašističkih stranaka.

Sarajevo 21

Koji idiot moras biti da dajes ovakve izjave. Ali ni druga strana (medjunarodna zajednica) nije nista bolja kad sve to gleda, slusa i trpi. Gubi covjek tlo pod nogama pa se sili, ne zna drugacije... Bruka i sramota da je clan predsjednistva jedne zemlje pa kakva god ona bila obicna vreca govana. Kakvi su samo ti ljudi koji su mu dali glas?!

Po

Pa, gospodin Dodik se ne treba brinuti! Jedino njegova stranka nije kompromitovana, jer nije učesnik građanskog rata u BiH. Kod vas u frderaciji još su na vlasti ratne stranke, SDA, i HDZ. Republika Srpska se davno odrekla svoje ratne SDS stranke. Prema tome, jedino Dodik je tu čist.

domaci gost

Nema u Evropi nametanja. Tamo uz osmijeh samo ZAVRNU GRIJANJE. Demokratija "stas"!

robot

Dodik je fašista 1/1, samo fašisti mogu braniti i podizati spomenike ratnim zločincima. RS je nastala na genocidu i kao takva ne može i neće opstati. Tacka.

Bah

@Robot, Po vama bošnjama , zatucanim islamistima, je svako koga mrzite fašista, i genocidaš. Gađate se tim pojmovima , a da stvarnu definiciju istih, i ne znate. To što mrzite gospidina Dodika, nije razlog da bude fašista. Vaši argumenti su za to su samo zato što vam čovjek kaže otvoreno kako stvari stoje. Ali, vi ne možete a podnesete da vam se istina kaže. Smiješni ste, glupi i patetični u svoj toj vašoj mržnji i gluposti.

Bah

@Robot, Po vama bošnjama , zatucanim islamistima, je svako koga mrzite fašista, i genocidaš. Gađate se tim pojmovima , a da stvarnu definiciju istih, i ne znate. To što mrzite gospidina Dodika, nije razlog da bude fašista. Vaši argumenti su za to su samo zato što vam čovjek kaže otvoreno kako stvari stoje. Ali, vi ne možete a podnesete da vam se istina kaže. Smiješni ste, glupi i patetični u svoj toj vašoj mržnji i gluposti.

/ Najnovije