Dodik i advokati vrijeđali i kukali nakon ročišta na Sudu: "Farsa u režiji Murphyja i Schmidta"

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Razmišljaj

Kad bolje razmisliš shvatiš da sud BiH ide na ruku dodiku,jer ga samo pozivaju i daju mu priliku da se svima izruga pred medijima,a sutkinja nema onu stvar da iskoristi sve to njegovo vrijeđanje pred kamerama i krmka trenutno osudi.Žalosno ali istinito da mu je sud BiH mogučnost da svima uputi u lice sve ono za što bi obični građanin odmah bio osuđen.

Jacques Chirac

"Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU)

upaljeni, švapski hemoridić

od rođenja pokoren od amera, bezoblična smlatasta kreatura za zološkog vrta.

IVA

***

333

Nobilo, stari debeovac. Kako su samo pokusali da ga podvale Dragicevicu. Za odavanje tajni klijenta mu je vec tada trebala biti oduzeta dozvola za advokaturu.

***

***

***

***

***

***

Mesa Selimovic

"Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU) ka Jacques Chirac Ne postoji na svijetu narod koji se kroz vrijeme ovako pogubio, kao što su Bošnjaci. Klanje, ubijanje, progoni i svakodnevni teror, kroz vrijeme, su naše životne ambicije sveli na puko preživljavanje i totalni gubitak svijesti o sebi, svom postojanju i dostojanstvu. I ne samo to. Ovaj narod je spreman sam sebe ismijavati i ponižavati, biti podstanar u vlastitoj kući, zarad zadovoljstva anam njih. Izgubljen u vremenu i prostoru on finansira i afirmiše dušmane i iz svojih redova i doslovno slavi one koji ga u lice pljuju.

Ne razumijem

Zaštp sud dozvoljava ovom go. Netu nobilu da se pojavljuje u sudnici, kad nema pravnovaljane dokumente. Sikter smradu.

Strava u Hamburgu

Demonstracije islamskih ekstremista, trazili uvodjenje kalifata u Njemackoj. Sholc trazi hitnu istragu i deportacije

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Mesa Selimovic

Ne postoji na svijetu narod koji se kroz vrijeme ovako pogubio, kao što su Bošnjaci. Klanje, ubijanje, progoni i svakodnevni teror, kroz vrijeme, su naše životne ambicije sveli na puko preživljavanje i totalni gubitak svijesti o sebi, svom postojanju i dostojanstvu. I ne samo to. Ovaj narod je spreman sam sebe ismijavati i ponižavati, biti podstanar u vlastitoj kući, zarad zadovoljstva anam njih. Izgubljen u vremenu i prostoru on finansira i afirmiše dušmane i iz svojih redova i doslovno slavi one koji ga u lice pljuju.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

I nama ce biti zanimljivo

Kada te ABD po ovoj "farsi" fino uhapse. Pa ti budeš prvi od mnogih sa svih stranačkih strana. Bez obzira kome pripadali

Pa zar crni dodo

Nemaš baš para da platiš narikače da se ti i tvoji ne mučite toliko kukati

Srbin ciji najveci roman pocinje sa

*** U ime Allaha milostivog samilosnog. 🤣🤣🤣

***

***

Ufufufufuf

kao dio AustroUgarske monarhije, saradnoke Nacista i NDH. Sa muslimanima nema suzivota ka Pobjedili smo, kao dio Osmanskog carstva, Pobijedio si racku polupokrstena izmetino nazderana rasnom evropskom superiornoscu. Jesi pobijedio si jade koji nacionalnu drzavu stvara preko krscanstva kojim je sacuvao rasnu arijevsku cistocu. Jesi pobijedio si arijevski cionisto, gov narska herezo pravoslavna. Jesi pobijedio si tako da moras krast jevrejski sekularizam i refromaciju da napravis psetosavsku drzavu.

Ufufufufuf

***

***

***

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije