Dodik u svom stilu: 'Gavran' bošnjačke političke scene da odustane od islamske države

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Necemo ni tvoju GENOCIDNU hocemo Gradzansku GENOCIDASI

Bosanac

Necemo ni tvoju GENOCIDNU hocemo Gradzansku GENOCIDASI

Seno

Svi na svijetu vas mrze. Hvala dragom Allahu

Mostar

Svima zaljubljenim u ideju gradjandske izmisljotine izvolite:On u razgovoru za Index otkriva i jedan znakovit detalj.   "Kada sam u ljeto 2020. dobio na uvid jednu korespondenciju u koju su bili uključeni i neki ljudi iz kabineta Željka Komšića i Šefika Džaferovića, bošnjačkog člana Predsjedništva i člana SDA, u kojoj se razgovaralo o planovima da se 2022. politički obračuna s Hrvatima, da ih se planski i programski preglasa, da se ukine konstitutivnost, bio sam zatečen", otkriva Šarčević.   "No, prije nego što sam stigao upoznati neke dobronamjerne ljude u Sarajevu s tim, taj diskurs je već izašao u javnost i postao svakodnevan kao dobar dan. Ideja je, ukratko, da se minira svaki dogovor, da se zadrži postojeće stanje, pa da na općim izborima tzv. probosanske stranke - bošnjački nacionalisti ojačani malom skupinom podobnih Srba i Hrvata - izaberu dva od tri člana Predsjedništva i dovoljan broj delegata u hrvatski klub Doma naroda", nastavlja.   "Zato je jasno da je Izetbegović na pregovore u Neum išao reda radi, da ispoštuje formu, da pokaže 'konstruktivnost', bez stvarne želje da se stanje promijeni. A imao je i savršen alibi za to: Izetbegoviću i Komšiću sve bliže SDP-ovce i druge koji su unaprijed osudili svaki dogovor i kompromis kao izdaju i koji su apelirali na pregovarače da od pregovora odustanu", kaže.

nasvasta

Dolijaćeš genocidno krme.

hrkljus za zapadni

Kad si citirao A sto ne citira i B?! ""Cehove njegove politike bh. Hrvati će plaćati još dugo, kao što još uvijek otplaćuju račune za zla koja su u ime Hrvata počinjena nad Bošnjacima Hercegovine i Srednje Bosne tijekom 1993.", podsjeća Šarčević."

mrljmrljmrlj

Pa šta.. Ni Gorica ne odustaje da ga svima poklanfa.. Pa se niko ne hvali.. Ha ja

Kaze

Genocidni orangutan kome je naciju i religiju napravio raskovani palestinski jevrej. Je li palestina srpska zemlja?

.

Daj mu jos jednu rundu sankcija ….Koji je to primitivac …..

GradŽanski Posranac

Necemo ni tvoju GENOCIDNU hocemo Gradzansku GENOCIDASI ka Bosanac Da nije smiješno, bilo bi tužno

Guest

Guest Zuti na stereotipima ti na hamzi ga drp desna ruka lijevi djep isti ste sa onim trecim lopovom. Svi imamo drustvo prema sebi dokazano vasim primjerom.

/ Najnovije