Dodik: Džaferović nije više ni zaslužio od mjesta čuvara stolice u Predsjedništvu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

So

Ovaj Duduk vodi prvenstveno svoj narod u zabludu i propast !! Putin ga nalozio na secesiju rs, pa se sada izmotava , on bi da razmjenjuje argumente sad i da bude objektivan , a laze ko i tata mu Lavrov ..

BBB

Ruska stoka ima nekome nešto da prebacuje. Džaferović te u Turskoj ogolio do gole kožew pred Erdoganom. Ostao ti je jedino smoki između noga !

Sta si ti zasluzio

Halku keoz usnu, lanac na stangi da zabavljas mahalu dok ti cigo sipa pivu po njusci.

Mujo

Dajte vi plan sjetve na sto! Svi imate vile po Svici, i smijete nam se iza ledja… Mars od naroda obojica!!!

TURSKA KOPILAD

Nema gorih od b a l i j a ovih.

Damianusdarcus

Govno opet laje...

Roki

Nema gorih od b a l i j a ovih. ka TURSKA KOPILAD ....jel ti prađed govorio đedu a on tvom ocu kako su se prije srpkinje podbacivale obrezsnima za taslačenje...

nasvasta

Đafere kako ti međed zahvaljuje iako su tvoji SDA ovci postavili za šefove dudukove i krivoustog simpatizere za šefove na Željeznici u Zenici da šefuju boljima od sebe i to još borcima ARBiH i nek vas hebe duduk.

džafer je roktavo

islameće, prljavo prase....

roke koke

Sisajte osunecenimaa to vam je u genima ko preci sto su vam ssisali

Hahaha

Pa zar ti stvarno misliš da zastupnici u EU parlamentu i ljudi koji vode EU nisu upoznati sa stanjem u BiH? Znaju oni šta Putko misli, a da ne znaju šta se događa u jednoj provinciju balkanskoj. Taman ćeš im ti to objasniti. Što ništa ne poduzimaju je pitanje svih pitanja.? Valjda čekaju da se mi opametimo, svi skupa, pa da vas matracima pomlatimo. Nekog zbog ovog nekog zbog onog, a tebe, ako zbog ničeg drugog, a ono što nam svima piješ krv na slamku, pijavico.

Guest

Guest Ako ne pobjegnes t ces cuvati stolicu u prdekani i gace od redaljke.

Guest

Guest @ Roki U Turcina dobra k.....a.

gost

Nema gorih od b a l i j a ovih. ka TURSKA KOPILAD Vi srbi ste originalna turska kopilad, tako istorija kaže..

/ Najnovije