Dodik po starom običaju: Došlo je vrijeme za mirni razlaz u BiH

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Josip

Tako je. Treba mirno da se razidjemo. Vi stoka, da mirno u zatvore odete, a mi normalni da zivimo ko ljudi.

Objektivan i nepristran

Lopov jest, ali ovdje je NAZALOST u pravu. Treba se polako mirno razilazit dok nije opet vrag dosao. Ovo ne ide ovako. I onda ono sto ostane kod drugoga, nek bude nacionalna manjina i zavrseno. Ja cu prvi nadrljat jer cu ostat kod Muslimana kao jedinka nacionalne manjine, tako da se ne misli ovo ili ono, ali spreman sam na to.

Koel

Krenula je stara matrica predizbornih dosadnih prica

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Mirno ti samo možemo Goricu...

Hehe

Pomisao na vlastitu državu (23%) koju su “oslobodili” od kjafira džihadom dovodi krezubu talibansku sirotinju do ludila. A svaki dan prde i izluđuju sami sebe o tzv Republici BiH. Kakvo otužna nakupina islama.

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

Adi

@Hehe nisu ni to oslobodili nego ima nato dao, da nije nato bombardovao srbe nebi imali za krompira posijati teritorije

Tuner

I spremi traktore. Da vidis kako ce da iZgleda mirni razlaz. Zaboravio sto ste potpisali da ostajete u BiH? Mislis stat cemo opet? Nema vise Alije to treba da znas i ti i covic. Pa bujrum turcine

Guest

Ovakav istup se u pravnoj praksi zove "napad na ustavni poredak" i to neko treba ka kaže Šmitu i Kajganiću !

E yebiga! Stvarno si dosadan!

.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras!

N

Zna li neko reci ovom fasisti da bi bila opcija i mirno ukidanje tzv entiteta pc? Moglo bi i to

Govno

Razidji se vise ali sam sa sobom! Kreten jedan!!!!

Aaa

SVJETSKA SI BUDALETINA. TI PODSTICES PROBLEME SA MILANOVICEM

Koel

Lijepe riječi su ukras!

Tako je

Treba je unistit,kome treba zemlja lopova i sirotinje.demobilisani borac.

NATO

Haj kad ces vise

Objektivan i nepristran

Ja ne razumijem da se muz i zena ne da ne vole, nego mrze iz dna duse alii jedno od njih hoce rastavu, a drugo ne da iako mrzi i omrazen je. Ja to ne razumijem...

Prosla dva dana...

Izetbegović: Jučer smo dobili drugačijeg Dodika, to je rezultat posjete gospodina Michela ... TNT: Ja ipak mislim da se radi o dobrim ljekovima, terapija dobro postavljena, ali cim ljekovi popuste eto njega opet Nazad, zivi bili pa vidjeli za dva dana ce on opet govoriti nesto kontra skroz.

Ljiljan

Ja sam spreman a I milion ovakvih kao ja !Neće biti nikakvih zarobljenika,civila,žena,djece....sve redom taremo ni jedno servsko uho neće ostati u našoj prelijepoj BiH! Ovaj puta će da bude 300 serva za jednog MUSLIMANA !!

/ Najnovije