Dodik čestitao rođenje zeničkih trojki: Da odrastu u sreći i budu čestiti ljudi

Radiosarajevo.ba
Dodik čestitao rođenje zeničkih trojki: Da odrastu u sreći i budu čestiti ljudi
Arhiv / Milorad Dodik

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je porodici zeničkog paroha Marka Maleša rođenje tri nova člana porodice.

"Sa istinskom radošću smo primili vijest da je Vaša porodica bogatija za tri nova člana i da ste Vaš dom ispunili novim životom", istakao je Dodik.

"Kažu da dolaskom svakog novog djeteta Bog pokazuje da ovaj svijet ima nadu. Vaša porodica, sada uvećana za tri nova člana, svakako da budi nadu i našem narodu i našem društvu, posebno u FBiH gdje živite sa svojom porodicom. Kao sveštenik sigurno bolje od mene znate koliko je malobrojna srpska zajednica u Zenici i tom dijelu FBiH, i koliko je dolazak vaše djece na svijet važan i za tu zajednicu", naglasio je Dodik u čestitki.

Sa željom da u zdravlju i radosti rastu, u sreći i zadovoljstvu odrastu i budu divni i čestiti ljudi na ponos i porodici, našem narodu i ukupnoj zajednici, Dodik je uputio najiskrenije čestitke porodici zeničkog paroha povodom rođenja trojki.

Supruga zeničkog sveštenika donijela je na svijet trojke, dvije kćerke i sina. Porodica Maleš imala je već troje djece, sinove Dušana i Stefana i kćerku Milicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije