Dodik: BiH treba biti neutralna o Ukrajini, neću da narušimo odnose s Rusijom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedat im gas nek pocrkaju od zime

Al pjene sada b a l i j e od muke,hahaha

♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sada REPUBLIKU SRPSKU da priznamo kao državu

Miki

Ja sam za trivicku da se smakne ovaj lopov ali u ovom slucaju je u pravu. Manite se bjelosvjetske politike kad nemate konce ni u svojoj drzavi. I ne moze neko ko ugrozava tudju teritoriji da prijeti onom drugom da s to ne smije raditi. Licemjerno je

222

Necemo s Rusina....NIKADA, a DODICE U DEJTONSKOM PISE DA BIH IMA IMA 2 ENTITETA A NE DA JE SASTAVLJENA OD 2 ENTITETA.

Hava

Sta ces ti ugroziti hovno glavato? Ko neko te od njih smatra ravnim sebi. Kad vec imas 'odnose' obuci uniformu, povedi sina i zeta, pa pravo u Cernobil da 'branis' Ruse. Vise i tebe na vrh glave. Sam djavo te doveo u Predsjednistvo.

071

Sve je to ok, osim što te za par dana definitivno više niko neće pitati za mišljenje.

Bosanac

Pomozite GENOCIDNE ZIVOTINJE braci rusima svjetskoj sili ubise ih Ukrajinci

Gg

Lavrova posaljite u Ukrajinu..

/ Najnovije