Dodik: BiH pokušava da eliminiše pomoć Srbije RS-u

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Svesrpska politika je prvo nazivala Kosovare seperatistima, šovinistima... Pogledajte RS - doktorilali na tom. Svesrpska politika zla čije oličenje ovaj umobolnik optužuje Bošnjake da žele državu "islamsku" rezultat toga su silni napori da od dijela Bosne naprave samo Srpsku tvorevinu! .....

Bošnjak

I još nešto što bi mogao ovaj portal obajaviti: Dodik je kakio, Vučić je piško! Nastavak bi bio analiza ovih djela.

Bošnjak

Komentar je na ovaj članak: https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/dodik-u-dnevniku-rts-a-upozorio-sam-vucica-da-sarajevo-racuna-i-na-ratnu-opciju/389733 Pošto je Dodik počastio, može biti i uredništvo ovog portala, pa zabranjuje komentare. Naime kvazigospodin Dodik pored ruskih dobrovoljaca - folklorista, vukova, pasa, četnika, početnika, specijalnih jedinica ima obraza goboriti da mu neko i ratom prijeti. A mora mu prijetiti kad slijedi genocidne namjere svojih prethodnika. Ruanda je veći napredak i katarzu dožijela a naši dodikovci ne mogu - zato nema napretka.

Aha

@Bošnjak, Ti si tipičan primjerak Bošnjaka koji dokazuje da je zajednički život Srba i Bošnjaka u BiH nemoguć. Ne slažemo se ni po kom pitanju, a bogami, mnogi se mnogo i mrze.

Bošnjak

@Aha - Kad nešto čovjek hoće on se i potrudi da to uradi. Kada neće, nađe sto razloga da to ne uradi. Bilo bi lijepo čuti nešto argumentovano i konkretno ovu kajdu da se ne može sa Bošnjacima znamo i govorio o vama ma koga predstavljali. Ja nemam problem što živim i sa Srbima.

/ Najnovije