Dodik nakon sastanka: Nećemo se otcijepiti; evo kad ćemo se otcijepiti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vole

Ovako.... 90tih plan je bio da se BiH podijeli. Planski se uzurpirala 4.ta armija Evrope da to završi, srpskom narodu se podijelilo oružje, iskopali se rovovi, zauzele pozicije, nasjeklo de balvana i onda je krenuo napad... i udri 4.godine i nisu uspjeli... Umjesto da se iskiristi prilika za bolji život ljudi na ovim pristirima ispade da se čekala neka nova prilika za "osamistaljenje". Nikakva podjela nikada nije bila opcija niti će biti zbog same strukture EU, svaka budala bi to sutra mogla zatražiti, a to vodi u sukobe i nazadak. Kad se nije raspala 90ih niakda neće. Od 90ih na ovamo sve podjele su izazvali predstavnici Srbije, nisu poštovali druge narode i republike već su megalomanski projektovali mitski cilj, svi Srbi u jednoj državi pa koliko god to života koštalo... Možda Srbiji zvući apsurdno ali upravo jedina situacija kada se država dizvolilo osamostalje je prilikom pokušaja protjerivanja silom domicilnog stanovništva Kosova, gospodo imate pravo mješanja policije i centra za socijalni rad čak i u porodične odnose kada situacija eskalira izvan normi, tako je i kod "stranog uplitanja". Vi bi najviše voljeli da tamo gdje ste jači potjerate slabije i šta tu ima nekonda se miješa... Recite narodu istinu već jednom, međunarodna zajednica ima pravo i obavezu uplitanja u konflikte, problem je što ga ovakvi međedi stvaraju... Ovo je i poruka Hrvatskoj, jer nije daleko dan kada će se tražiti vraćanje Krajine, Baranje... RS se pokazao kao loša ideja jer otvoreno ruši državu, smučiće se i onima kojima nije smetala. Izvor je problema, a ne rješenja, dobar primjer kakva bi bila uloga zajednice srpskih opština na Kosovu, kome to treba? Nikome osim Vučiću i Didu. No, švercera Doda nije briga za Srbe na Kosovu pa ni one u RS, opet će biti loši momci, crne ovce... eto vizionara. Samo je važno da ostane na vlasti, alternativa je zatvor i zato je spreman da ide do kraja... čega i čijeg? BiH ne sigurno. Dobro je da se vidi izvor većine problema u BiH... nekako će se morati riješiti

Hm

Sve istina što je rekao! Samo minimalac trebaju podići radnicima u privredi, a državnim službenicima, i političarima smanjiti !!! Zašto nam visoki predstavnici to napravili, nego nas samo još više zavadili, forsiraju ću jedan narod, znajući da će doći do nezadovoljstva druga dva naroda!

Mile

Ja ambasadora i govana oni gori neg ova naša stoka seljačka dodikova družina

PD

Smije on da laprda jer zna da iza njega stoji neko vrlo jak,inace se on ne bi ovako ponasao

Pavlovic Milan

Dodik proglasi nezavisnu samostalnu drzavu R Srpsku briga te za ambasade zdruzenih zlocinaca

@PD blefira i uvlaci srbe u katastrofu! Erdogan je porucio Vucicu ukoliko proglasi secesiju da ce objaviti tar Sebiji! To se u SAD prica na svakom koraku! Ameri to znaju! Turska ce na Balkanu sve odraditi!

.

/ Najnovije