Dobre vijesti iz Banje Luke: Izborni zakon (ako im je vjerovati) bit će finaliziran u februaru

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Gomila politickog smece!

Tito i Dino

Ubetoniracu sve oprane pare u nekretninama.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Lažni predah i "relaksacija", pa kreće novi ciklus umobolnosti oko državne imovine. Budući je bagra svojevremeno prodala i izdala Republiku te dovela do slaboumnih entiteta, tu konačno treba povući crtu I tako pokazati da su entiteti provizorij, a BiH jedini i neupitni titular cjelokupne imovine. Država (BiH) vlasnica je državne imovine. Do nonsensa- da se nešto takvo mora reafirmirati i neopozivo zakonski osigurati i zaključiti, doveli su, još jednom podsjetimo- prodavači Republike. I '"podavači" dvoentitetske, unutrašnje,skenderovski kazano, djelidbe.

***

Lijepe riječi su ukras!

Samke

Ja ocekujem da se Dino Gacanin pardon Konakovic oglasi povodom sastanka

Trenutno

Ja ocekujem da se Dino Gacanin pardon Konakovic oglasi povodom sastanka ka Samke Je nasmrkan.

***

***

***

mogao birat svog predstavnika u Predsjednistvu bez da mu ga izaberu Bosnjaci. Ostalo? MA NE ZANIMA ME. NI POD RAZNO!

Slomiše se

Iznad je sedam otuznih SDA komentatora. Tuga i plač.

alejalipa92

Ako bude po UZPovcima, izbora sigurno neće biti, ma kako to Šmit bude pokušao da provede.

More bit

Iznad je sedam otuznih SDA komentatora. Tuga i plač. ka Slomiše se Nego sto ti branis dokazanog dilera koji je ne zaboravi donedavno bio sda?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

JUGOSLOVEN

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Fffuuujjj

Trojki bila usta puna Institucija Bosne i Hercegovine a sad idu na seosko imanje da se dogovaraju! Kakav narod takva vlast!

***

***

Slave braca

Kupovinu zgrade od 100 miliona koja se mogla napraviti duplo jeftinije.....svaka cast njiva premijeru jos samo izborni zakon i vukoja i uradio si sve na rusenju Bih.

Nama igra samo izmjena

koja ce garantirat da naseg clana biramo samo mi sami, a ne da nam ga biraju Bosnjaci. (Moderu, meni nije tesko ovo 1000 puta na dan napisat, samo da znas da ti je dzaba brisat).

miki

vjerovati Dodiku i Čoviću može samo naivna budala

Xyz

Koje godine...SIKTER hahahahahahaha

/ Najnovije