Dobre vijesti: Dato pozitivno mišljenje za smanjenje cijene gasa, hoće li Vlada FBiH poslušati?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

Nece onaj vepar niksic, cim je sta za narod, a nije za njegove uhljupe nista od toga, gori je od novalica 3x

Nemoj Boga ti 3,69%, ne zanima me.

Vas heblo 3,69%....

071

Pa red bi bio da nas prestanu pljackati sa potpuno neopravdano visokim cijenama plina.

Leta

Bezobrazno visoka cijena plina, a o "Toplana"-ma da i ne govorim. Kolektivno bi trebali ne plaćati grijanje dok ne snize cijenu i daju mogućnost isključenja pojedinaca iz sistema grijanja.Kad imaš dug režu cijev,a kad zahtjevaš da te isklj jer nisi tu kao - ne može, pothlađujte ostale stanove. Pa koga prave budalama ?

adi

Bezobrazno visoka cijena plina, a o "Toplana"-ma da i ne govorim. Kolektivno bi trebali ne plaćati grijanje dok ne snize cijenu i daju mogućnost isključenja pojedinaca iz sistema grijanja.Kad imaš dug režu cijev,a kad zahtjevaš da te isklj jer nisi tu kao - ne može, pothlađujte ostale stanove. Pa koga prave budalama ? ka Leta samo prestati placati, mogu ga duvati jedino, iskljuci me, necu tvoje cijevi, i tacka

/ Najnovije