Djevojke s hidžabom prošetale Banjom Lukom: Ovo je značajnije od svih konferencija…

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

***

Hercegovac u Bosni

E moj brate, vijest ako prosetaju po Banja luci a da ne budu kamenovane, vrijedjane itd. Rat zavrsen, tako kazu 95.

Ja sam

Kvo za Imama. 1997 i 1998 smo šetale. Tada to niko nije objavio. Pa Vi ni ne znate...

Tetka

Naši imami vise na Hadžu...nisu sa nama. Slava mozgu.

Tetkino

Odlično. Pravo pitanje je ko Hacžiluk plaća i kome?

***

***

***

***

Db

A DIZANJE TRI PRSTA U SARAJEVU CEMO OKVALIFIKOVATI KAO HODANJE PO BL S HIĐŽABOM

Bez imena

genocid je rijesio upravo to pitanje, za sva vremena. I psa prosetam kroz centar ka Bosanac, bez drzavljanstva

hdhlap

***

Tatar

Svaka čast za hrabrost.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Prijatno

*** ka Habuhabuhabu

Ha ja

Lijepe riječi su ukras

Gh

E bas fino da ste svima u banjaluci pokazale kako volite biti potcinjene muskarcima i da vam oni odredjuju sta smijete, a sta ne smijete nositi. I onda pricaj kako nemas ista prava kao muskarci, koja ironija. Jbte zene u iranu se decenijama borile i izborile u jednoj islamskoj republici sa serijatom, da ne nose maramu, a ove guske jedva docekale da je stave navodeci to kao svoje pravo. Jest vam pravo, pravo da budes glup i ogranicen ko balkon. Sto ce reci da iranke naprednije razmisljaju od bosnjakinja.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Alen

Lijepe riječi su ukras

provokativno zagađivanje tuđe

države, fuuuuuuuuj

Šetnjica

Lijepe riječi su ukras ka Ha ja

Aleksei hr

Proći kroz Banja Luku sa hidzabom podvig vrijedan divljenja

Elvir

Manje hidzaba vise posla, kao u njemačkoj, mi ovdje smo zatrovani nacionalno, samo se na vjeru pravdamo. Mene je moj otac naucio da selam nazivam ulaskom u kucu ili dzamiju, a ne kao ovi novokomponovani, po ulici i kaficima.ovako tesko u Europu,zatrovani smo posve.

JA DA SAM BIL KAMENOVALA BI

>>E moj brate, vijest ako prosetaju po Banja luci a da ne budu kamenovane, vrijedjane itd. Rat zavrsen, tako kazu 95. ka Hercegovac u Bosni<<ono na glavu mars napolje napolje JA DA SAM BILA KAMENOVALA BIH SVE STIJENAM I ONE SU MENE ZATO STO NISAM BAGLIJA KO ONE

***

Očiti primjer provokacije

Lila

Ne mogu da vjerujem ovakvi komentari, pa zar nije normalno da se žene prosetaju Banja lukom, Sarajevom, Tuzlom, Mostarom itd, itd, sta pravite famu, cijela BiH i bilo gdje drugo da se ide, pa šta dizete tenzije bez potrebe. Sve je to naš narod, naša država. Ne mogu da razumijem, kao da su žene otišle na mjesec. Volite se ljudi, zivot je tako prolazan.

Hm

Njima maHrama dodje kao zamjena za redovno pranje i feniranje kose. Sta ces, ne moze svako biti ni prava zena danas, pa mora biti sarma.

Ime nije bitno

E bas fino da ste svima u banjaluci pokazale kako volite biti potcinjene muskarcima i da vam oni odredjuju sta smijete, a sta ne smijete nositi. I onda pricaj kako nemas ista prava kao muskarci, koja ironija. Jbte zene u iranu se decenijama borile i izborile u jednoj islamskoj republici sa serijatom, da ne nose maramu, a ove guske jedva docekale da je stave navodeci to kao svoje pravo. Jest vam pravo, pravo da budes glup i ogranicen ko balkon. Sto ce reci da iranke naprednije razmisljaju od bosnjakinja. ka Gh

Ratko Mladic

Lijepe riječi su ukras

Elvir

Ma dajte vise, sit sam tih zamotanih... To nas je i dovelo dovdje gdje smo sada.bukvalno smo socijalni slučaj europe, sem nasih političara koji nam malo popravljaju standarde sa svojim platama.

/ Najnovije