Adem Zalihić optužen da je udario ženu s hidžabom, evo šta kaže

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Uvjek se nađe neki komšija što pravi probleme i hoće da bude sve po njegovom.Znam i kod nas takvi bisera ima i uvjek napadanje.A posjetime ono:Moj komšija sprat niže nije normalan možeš mislit zvonio i lupo na vrata u četri ujutro,ma meni od straha umalo bušilica nije ispala

Amela

Ovaj vehabija samo pravi neka sranja. U hitnoj krade pare, a oko njega sve blud u Ramazanu. Uposlenik Jasmin Lingo svakodnevno ide u švaleraciju kod Halise Suljović a to sve pokriva Đuza Pleh. Zaključaju se tamo u kancelariji, i ko zna šta rade. Vehabijsko orgijski cirkus hahaahaha

Jasu

Iskreno rečeno pravi primtivizam.

Guest

sarajka A sta se bolje moze ocekivati od da ne kazem takvih. Glava ih je postavila,a od glave riba smrdi.

Bitno

Da je to bila zena sa hidzabom da nije i nebi bila neka vijest koji idiotski naslov fuj.

...istina...

U takvima nema vjere,takvi su smutljivci i zlo ljudskim bicima. I ti to sam znas u dubini duse.

JA1

Trebao si Zalihicu udariti ženu bez hidzabe, vjerovatno to onda ne bi bila vijest, ovako ...

JA1

*Hidzaba*

Zong

jeb'o vas i Ramazan i ovakvi doktori i mahalski mentalitet

Nadimak

Već izvjesno vrijeme se i radiosarajevo bavi senzacionalizmom u "vijestima," i to lokalne vrste, da ne kažemo mahalaške.

Sebijino poltronsko smeće

Kad jedna ovakva budala moze biti direktor Hitne pomoci u glavnom gradu jedne drzave, makar to bila i BiH, onda je stvarno sve receno. Najbolje spakovati kofer, jer nema borbe sa ovim budalama - ovdje je svjetlo davno ugaseno. Pa cak i da je laz sve ovo, ovakva blamaza je nedopustiva.

Mirsad

Kad jedna ovakva budala moze biti direktor Hitne pomoci u glavnom gradu jedne drzave, makar to bila i BiH, onda je stvarno sve receno. Najbolje spakovati kofer, jer nema borbe sa ovim budalama - ovdje je svjetlo davno ugaseno. Pa cak i da je laz sve ovo, ovakva blamaza je nedopustiva. ka Sebijino poltronsko smeće --- Citiran komentar s drugog portala, ali dobar!

Ox

Sebiino poltronsko govno šošonsko

Meho

Nek' vam četnici ne smetaju, to je važno!

ccccc

NEK JE SRAM OVOG NARODA KAKO NAPADAJU COVJEKA. SVI VI VOLITE VISE TUDJE ZLO NEGO SVOJE DOBRO. COVJEK JE NA MJESTU 100%, A VI GA I NE ZNATE ALI HAJDE DA NAPADAMO. SVE CE VAS BOG KAZNITI HEJTERI.

Elf

Čuj, vjernica sa hidžabom!! Hahahahaha

miki

Ciganluk i zatucanost a ono je nečega direktor cccc

Idiote

jedan zar se Boga ne bojis. Strasno je to, dirati u mrtve (ako je zena uopste mrtva, ne znam). A sta mislis na to da neko tvoju majku malo dohvati? Bi li se radovao?

Heh

Hoces reci da nije u redu udariti zenu sa hidzabom, a inace je u redu? Zasto vi vehabije i nindze mislite da ste iznad zakona u svemu ovde, pa tako i zivite mimo zakona bih u paradzematima sa islamskim pravilima? Da ovde ima imalo sekularne drzave, ona ne bi mogla hodati ulicom sa hidzabom, ali obzirom da je ovo sda kalifat onda je nacin odjevanja, stil zivota i nacin razmisljanja kao na bliskom istoku.

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Bilo bi kulturno i pozeljno pozvati policiju ili inspekciju kako bi uklonila prepreke na putu i kaznila onoga ko ih je postavio.Licno razracunavanje svakako nije dobro

/ Najnovije