Direktor Elektroprivrede pojasnio: Da li će doći do poskupljenja struje?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

otpustite visak uhl****, smanjite neralno visoke plate pronadjite ko j epokrao pare, okanite se naroda vise klosari, ep rs-a u plusu, ep-hzb u plusu samo vi klosari u debelom minusu, kako znaci najveci lopovi ste vi

xxx

Sto vi malo ne stedite sistematizacijom radnih mjesta, i nogiranjm sda parazita, svakog klosara i *****u ste uhljebli pa nam anatovarili na grbacu, firma koja ima naplatu 100%, izvozi struju, domaci proizvod u minusu, vi ste zreli za finanskiske policije, i sipe dosta da gradjani placaju vas lopovluk

SAMO PROBAJTE

... hkgik

visocica 1662

Cuj mu poredjenja poredi BH i Njemacku pa smradu jeda razlika izmedju te dvije zemklje je kao 7x zemlaj i nebo,a smradu jedan ko je trosio vise vise je i placao,to je prvi potez satanista a drugi je da cete na vaki uredjaj koji trosi struju postaviti kartice kao na mobilnim telefonima pa kada uplata na toj kartici bude potrosena iskljucivacete struju mamu vam hebem,zlikovacku zasto Aluminiju Mostar ne naplacujete struju po industriskoj cijeni a ne dali ste je u povastenom polozaju smradovi smrdljivi,zasto od hrvaske i srbije ne naplatite dugovanja koje su nastale evo 30g koristenjem elektricne energije sa HE Dina Visegrad i ostalim elektranama .

Tuner

Novinaru evo ti tema. Ako ja budem placao do 400 kWh jednu cijenu a preko drugu i zivim sam, kako isto moze biti za porodicu od pet clanova. Oni moraju vise da trose. Ovo treba biti predmet tuzbe kao u RSu.

visocica 1662

***

/ Najnovije