Diplomirala Arijana Memić, diplomu posvetila bratu Dženanu: "Nastojim dovršiti sve što si započeo"

4
Radiosarajevo.ba
Diplomirala Arijana Memić, diplomu posvetila bratu Dženanu: "Nastojim dovršiti sve što si započeo"
FOTO: Facebook / Arijana Memić

Arijana Memić diplomirala j na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, a diplomu je, kako kaže, posvetila ubijenom bratu Dženanu Memiću.

"Imao si svoje želje i snove, ja sam imala svoje. Otkako si otišao, meni je ostala samo jedna želja... Da se opet, nekada i negdje, sretnem s tobom.

Dala sam sebi obećanje i obavezu da dok dišem, nastojim dovršiti sve ono što si ti započeo. Po prvi put u ovih skoro osam godina, danas sam osjetila sreću u srcu. I ti si bio tu! Sve što si srcem slavio...", navela je Arijana Memić u objavi na društvenim mrežama.

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Podsjetimo, Dženan Memić je stradao u februaru 2016. godine. Zajedno s njim, u ilidžanskoj Velikoj aleji je bila njegova tadašnja djevojka Alisa Mutap.

Uslijed zadobijenih povreda, mladić Dženan Memić je preminuo u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sedam dana kasnije.

Alisa Ramić (Mutap) i Hasan Dupovac su osuđeni zbog prikrivanja dokaza u vezi sa stradanjem mladića Dženana Memića, a odbrana je uložila žalbu. Alisa Ramić je dobila 2.5 godine zatvora, a Hasan Dupovac je osuđen na tri godine zatvora. Alisa je osuđena za davanje lažnog iskaza, on za zloupotrebu položaja. Oslobođeni su da su djelovali kao kriminalna grupa.

Imao si svoje želje i snove, ja sam imala svoje. Otkako si otišao, meni je ostala samo jedna želja... Da se opet,...

Posted by Arijana Memić on Saturday, December 16, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije