DF: "Za koga Schmidt igra, za BiH ili..?"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Treba jednom priznati da je Dodik bio u pravu za ovog gospodina. Jedini je digao glas protiv Schmidta. Sve ono što je govorio u startu sad se obistinjuje Trojka je njegova desna ruka, a HDZ lijeva. Trojka je pristala da jedan glas katolika (hrvata) vrijedi kao tri glasa muslimana (bošnjaka). Žalosno ispade na kraju, ali je tako.

Haha

***

Za rakiju?

...........

Ne pijem dok Paja vozi

***

XYX

Šmit je vjerni sluga Plenkoviću moj predsjedniče.

Bod

Stranka DF obraća se Smitu priopćenjem ,a njen predsjednik stranke je član Predsjedništva države ???? Da li je jače obraćanje stranačkog šefa ,od člana Predsjedništva države ? Misle ,to su stranački poeni, BIJEDNO!

boki

za koga radi Sejdo Komšić? Za hanumu Sabinu i 7.muslimansku? Za koga radi Milan Dunović? Za hanumu i 7.muslimansku? to su prava pitanja. Glumite tzv.građane a pokušavate od BiH stvoriti kalifat. E neće moći. Bosna i Hercegovina je moguća jedino kao cijela, al iz tri dijela. I samo na temeljima Daytona. Kakav sud sa ljudska prava, a u njemu sjedi bošnjo Vehabović. Za koga on radi? tgo su prava pitanja.

Za koga Schmidt igra, za BiH ili..?

***

Iva

>>Stranka DF obraća se Smitu priopćenjem ,a njen predsjednik stranke je član Predsjedništva države ???? Da li je jače obraćanje stranačkog šefa ,od člana Predsjedništva države ? Misle ,to su stranački poeni, BIJEDNO! ka Bod<< PAPCINO NE PRATIŠ PA BI ZNAO DA MU SE KOMSIC OBRATIO I KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA

Bod

>>>>Stranka DF obraća se Smitu priopćenjem ,a njen predsjednik stranke je član Predsjedništva države ???? Da li je jače obraćanje stranačkog šefa ,od člana Predsjedništva države ? Misle ,to su stranački poeni, BIJEDNO! ka Bod<< PAPCINO NE PRATIŠ PA BI ZNAO DA MU SE KOMSIC OBRATIO I KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA ka Iva<<pa zar to nije bilo dovoljno,zašto DF stranka,kao , ostale stranke nisu zainteresirane,eto DF štiti građane i ljudska prava,zar član Predsjedništva treba” konjicu “za podršku ?

Gost

I Schmidt zna tko je Sejdo i tko ga je izabrao. Polako.

Nerise Boki

Za koga radi Dodo,varas se ako misliš da radi za tebe,a ni sampion nije nista bolji,pa vidi im nekretnina a sirotinja traži spas u crkvi.

Gost_Radio_Sarajeva

A za koga bi radio dopisni član HDZ-a?

Ahaha

Ako nije 2000 % stalno protiv srba i hrvata i za poltronske bosnjake (ne prave) odmah ne valja, a valja ako napada dodika i s...🤮🤮🤮🤮🤮, ma lo odvratno ako imas obraza i ljudskosti , a ako nemas, e jbg.

LJOLJ

Muslimani nisu tzv BiH

Ja1

Komsic od socijal demokrate do krajnje desnice SDA postao Milanovic br 2

Još malo

Ljiljane Vidiću pa nestalo

Ne pijem dok Paja vozi

Ako nije 2000 % stalno protiv srba i hrvata i za poltronske bosnjake (ne prave) odmah ne valja, a valja ako napada dodika i s...🤮🤮🤮🤮🤮, ma lo odvratno ako imas obraza i ljudskosti , a ako nemas, e jbg. ka Ahaha Vjestacke iredente koju su preko religije proizveli u cionisticke SH podstanare Vasa Pelagic i CpC i Juraj Strosmajer?

Nisu ni bosanski katolici i pravoslavci

Muslimani nisu tzv BiH ka LJOLJ Tzv srbi i hrvati preko religije. Je li rijec o jevrejima sa neodvojivom narodnoscu od religije gdje narodnost neodvojivo potice iz religije na putu cionizma?

Gost

Shmidt je predstavnik međunarodne zajednice i odgovara njima a ne Komšiću i Muslimanima.

Zar nije Šmit bio u Njemačkoj

Ministar u Demokršćanskoj stranci ??

/ Najnovije