DF: Trojka umjesto retoričkih osuda Čovićeve politike mora prestati ispunjavati želje HDZ-u

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brko

***

***

***

Namćor

***

Iva

***

***

***

***

***

Veriga

***

***

***

Kako su ...

***

Panzer

***

***

***

***

***

Ovi muslimani su

***

***

***

333

***

'_'

Lijepe riječi su ukras!

Obavještenje čitaocima/čitateljima portala

Ovdje komentari služe isključivo za brisanje. Na ulazu u Komentare, ostavite svaku nadu.

3 suverena naroda, suverena BiH

Tako ste se dogovorili i tako će biti. Sve drugo je laprdanje bez veze sa stvarnošću. to sa Komšićem ne postoji niti u diktatorskim Federacijama, a kamo li da bi to bio europski standard, na koje se neki pozivaju. Makni se čovječe sa stolice koja ti ne pripadaj i relaksiraj život u državi u koju se lažno kuneš. Tvrdolinijaša Dodika je stvorio Komšićev prvi izbor za člana predsjedništva. Srbi i Hrvati nisu tu od jučer. Kao stari europski narodi su se formirali kad i sostali narodi u Europi. Njima se ne može muljat ne na stolu i ne ispod stola. Kad to učiniš onda nema ništa više na "majkemi". Prestani više maltretirati državu i idi u miru.

Nije Jozo

Makni se Kenjac jedan iz stolice koja ti ne pripada jer ne predstavljaš Hrvatski narod koji te nije izabrao. Pljuvat će te na kraju tvoje balade baš oni koji su te poržavali a ti evo 20 godina turaš im šuplju. Šta si uradio za ove sve godine na vlasti? Jedno VELIKO NIŠTA.Uzeo si dobru lovu za ono NIŠTA i sada kada sjašiš preostaje ti pljuvanje od slimana. Uživaj u njihovoj Hrakotini do smrti. Amen.

/ Najnovije