Dennis Gratz: 'Apelujem na SDP da zaustave imenovanje Vukoje. To nije dobro za BiH'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Denise,

ali izdajnicima ne dolazi do mozga. Nisi ni ti neki čovijek, ali i takav kakvi si, moralna si vertikala za talibane iz NIP i selfi stranku FGR. SDP svakako propada. Postao je klijantalistička stranka, ama baš bez ikakvih ideala, pogotov ne socijldemokratskih

Bit ce kao za rezoluciju

pobjeda ce se priznati a poraznih tri puta vise

Ma ko je taj Deenis Gracic?

Ko njega za sta pita? Cuj sada da se izabere podobniji kadar, a kad se namece Hrvatima pijanica evo cetvrti mandat, onda valjda nije bilo boljih kadrova, sta li? Ili trabunjanje o orkestraciji iz BG i predavanju bejha Moskvi?? Kakve nebuloze, pa Ameri drze bejha na Haparatima evo vec trijes godina, upravo i samo iz tih razloga da pomocu nje mogu destabilizirat Europu kad god zatreba. Ali fascinantno je to kako se bohosnjo zaljubi u neku drzavu koja mu kao pomaze, pa kad zakljuci da mu ne pomaze, onda ju zamrzi, ali opet iz sveg srca. Tako ce zamrzit i Hameriku, zivi bili pa vidjeli!

***

***

Kritikuje onaj ko se odrekao svog imena zbog stida

To je onaj jado sto se stidi svog imena pa ga je promjenio u njemacko. To istovremeno govori o karakteru bosnja, kako su spremni da se asimiliraju, da budu bilo sta pa i njemacki nacisti samo da ne budu srbi. Meni vas je iskreno zao, a bice i jos vise kad vas ameri puste niz vodu.

/ Najnovije