Denis Zvizdić: Nikada nećemo pristati na...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Petar

A sta kaže na to fildjan lider izetbegovic ? Taj će pristat na sve ali ako mu obećaju jednu malu fildjan državicu.Gdje mu je sada kum kome je Alija u amanet ostavio BIH. Šuti ko zaliven i ako je bakir zadovoljan sa fildjan državicom onda je i on.

UN

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! A sad nazad u mladomuslimanski rezervat tj fildzan drzavu (23% BiH).

Knez

Zna li neko koje zvizdic koga predstavlja,a jeli demokrata,jeli cistih namera,ako je ste odkud ploce mrznje protiv Srba,na vecnici,na kazanima lazno saosecanje,kako received on licno nece moci? Sta nece moci nije pijasnio,a trebao je jer je demokrata?

MrziteljPDA

Iz manjeg entiteta talasa ratni profiter a brani nas ratni dezerter!

Gost

Bakir kaže da Hrvati neće dobiti ništa a ovaj kaže da neće pristati... Jeste li vi Bošnjaci u poziciji da nekome nešto uvjetujete. Srbi i Hrvati su svoji na svome a vi ste potomci okupatora.

Ruby

Denise je potpuno u pravu

/ Najnovije