Denis Zvizdić: 'Došlo je do potpunog zastoja na europskom putu BiH, Dodikova politika antibosanska'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xyz

Javio se pravi ...SIKTER biciklista...Dodlis je vas partner I vi sa njim jedete go..a...SIKTER

Poluretardirani

Dodik i “bosanski”? Dokle vise sa tim populizmom? Ti si sudionik ove politike skoro trideset godina i zivio si na racun budzeta i raznih “dodika”

Dea

Nemoguce. A kandidatski status?

dada

E suti ti majke ti! Vučeš se po tim parlamentarnim stolicama godinama bez ikakve inicijative i ničeg konkretnog.

BiH

***

***

............

Tatar

***

Gost

Populacija BiH ima nadpolovicnu ilirsko-dinaroidnu haplo grupu, sto nema nijedna drzava u okruzenju. Populacija Bosne vijekovima dijeli istu drzavnost, teritoriju, tradiciju, jezik i kulturu. Jedan narod, u vise religija. Ima nesto i dosljaka. (Škudri, Karavlasi, Cincari, Jevreji, Romi, Ukrajinci, Cesi, Austrijanci, …) Razlicito nas zovu, Bosnjani, Bosnjaci, Bosanci, ovisno o historijskom izvoru. Pravljenjem nacija Kraljevine SHS izdjelise stanovnistvo po krstu (katolici i pravoslavci) i jeziku (slovenacki, srpskohrvatski-hrvatskosrpski) ka Dejton je embargo na drzavu! Raznoraznim analizama historije, istorije ili povijesti pojedini pripadnici najbrojnijeg naroda u BiH bi htjeli postići nemoguće. Ne trudite se jer je poznato od kada postojite. Od devedeset treće. Ostala dva naroda isto nisu stara hiljadama godina ali jesu znatno više od sto godina. To su činjenice a vi palamudite koliko hoćete i revidirajte povijest.

/ Najnovije