Denis Bećirović: 'Vučiću, vrijeme je da Bosnu i Hercegovinu ostaviš na miru'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

ViK

Dokoličarski degenerik sa svojim upornim, višemjesečnim pljuvanjem po Sarajevu, Bosni, muslimanima, Bošnjacima, Bosancima i po svemu što ima veze za pomenutim je dozlogrdio svakom čitatelju ovdje. A isto tako i onaj sa psovkama i primitivnim uvredama ispod njega i iznad njega, i tačno se ne zna ko je gori. Treba zabraniti komentare, tačno. Ili ih dozvoliti onima sa pravim imenom i prezimenom pa da se zna ko piše i šta piše i da se eventualno može potražiti odgovornost od tih komentatora. Ovako, kao dosad je stvarno degutantno, prostački i primitivno do zadnje mjere. Mora postojati neko odgovorno lice koje dozvoljava sve to. I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro.

Ovaj portal je poligon

u kojem radikali iz dijaspore šire vjersku, naciinalnu i svaku mržnju prema drugima koji nisu kao oni, zaostali. Mahom su to isti likovi sa drugim nickovima, Ljilkan, Bosanac, Paja, 1949, Sarajevo i sl. Mozda je to jedna osoba, podvojena licnost, teskog psihickog stanja ili je samo placen.

Konačno

Konačno konkretan odgovor vučiću i analiza njegove politike.Vućić je bio i ostao zločinac,pa to treba stalno ponavljati i otvoreno mu kazati da nije dobro došao u BiH,a neka svoje srbijance drži u laži i gladi,ali tko hoće može lako provjeriti istinitost riječi Bečirovića zločincu vučiću.

Najbolji

Ovaj tekst odnosno odgovor zločincu vučiću je nešto najbolje što sam ikad čitao na radiosarajevo.ba,ali nažalost uredništvo portala ga brzo gura prema dnu tako da će ga vrlo mali broj čitatelja pročitati,a neophodno je znati sve šta Bečirović piše.

Konačno, najbolji?

***

Macola

***

Kada je najveci demagog Bakir I.

***

***

***

Za ove novobosnjake:

***

***

***

Ako

Ako iko unisti bosnu to ve biti ovaj becirevic, kompleksas.

Biban

koja je razlika između tzv. bo-njaka i bosanaca? tunjo i zulfikar nisu pojasnili...

Kljix

Ovaj tekst odnosno odgovor zločincu vučiću je nešto najbolje što sam ikad čitao na radiosarajevo.ba,ali nažalost uredništvo portala ga brzo gura prema dnu tako da će ga vrlo mali broj čitatelja pročitati,a neophodno je znati sve šta Bečirović piše. ka Najbolji Ovaj je portal na adresi na *** a ne u ulici Danijela Ozme...

/ Najnovije