Denis Bećirović: Visoki predstavnik treba hitno smijeniti ministricu obrazovanja RS-a

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Vidite da Schmidt neće, pravi se lud i naivan, eto kao podnesite tužbu, kome, Kajganiću koji će sve učiniti da do tužbe ne dođe!! Bonske ovlasti, koje ovlasti??!! Stranci se prave ludi na ovolike uzurpacije i kršenje ljudskih prava.

Ma ja ba, Becho! Neko nesto duradi!

Marfosmit nestodurade! :))) Bolan, jadan ne bio, kako ti nije jasno da je za Wehrmacht Ti to bio bandit?? Za Ti ta su bili banditi wehrmachtovci... Je li shvacas? Povijest pisu pobjednici, a bejha nema pobjednika, samo tri gubitnika i sada bi ovaj jedan od tri da nametne ludjacku kosulju ovim drugim dvoma? Vama je heroj i naser i alagic, i nama i srbima su to zlocinci, vama i nama su zlocinci mladunce i ka runce :)) ali srbima vidis nisu..... Vama i srbima je zlocinac praljak, meni je to vitez, jbg.... Bjezi ba, Becho, kani se corava posla, ili pobijedite vojnicki i nametnite, ili hajmo olovka i tefter, pa na teren ko cesi i slovaci....

Dayton nije rješenje

Svi se oslanjaju na OHR, nemaju ni jedan način da to samostalno riješe. To govori koliko su institucije disfunkcionalne i onesposobljene te da ova država apsolutno ne funkcionira. BiH postaje ideja a sve manje realitet.

Gost

Isto primijeniti u federaciji

Jese

Smit nema mandat a dejton nalaze da savjet bezbjednosti ujedinjenih nacija odobri. Tebe treba u zatvor da odgovaras za krsenje ustava bih. Ali bih ne funkcionise po ustavu nego po dubini jezika u marfijevom zanjem zavrsetku gastrointestinalnog trakta od strane tebe.

troša elokventni Plenkovićev obožavaoče:

Marfosmit nestodurade! :))) Bolan, jadan ne bio, kako ti nije jasno da je za Wehrmacht Ti to bio bandit?? Za Ti ta su bili banditi wehrmachtovci... Je li shvacas? Povijest pisu pobjednici, a bejha nema pobjednika, samo tri gubitnika i sada bi ovaj jedan od tri da nametne ludjacku kosulju ovim drugim dvoma? Vama je heroj i naser i alagic, i nama i srbima su to zlocinci, vama i nama su zlocinci mladunce i ka runce :)) ali srbima vidis nisu..... Vama i srbima je zlocinac praljak, meni je to vitez, jbg.... Bjezi ba, Becho, kani se corava posla, ili pobijedite vojnicki i nametnite, ili hajmo olovka i tefter, pa na teren ko cesi i slovaci.... ka Ma ja ba, Becho! Neko nesto duradi! _Biće da je tvoja ljubav prema Plenkoviću ne samo tjelesna, kako bi ti u svojim mokrim snovima i želio - evidentno, nego tu ima i emocija? Mislim, vidi se po tvom šatro rezigniranom stavu preema njemu, dok ga onda po cijeli dan na svakom mogućem članku nastavljaš hvaliti i diviti mu se? Usudio bih se reći i da vascijeli ovlažiš kad ti se ovdje servira neka njegova slika ......kretenčiću bolesni maleni .... hajd pošteno, bi li ti volio Andreja makar oralno zadovoljiti, zar ne? Hajd ne foliraj, priznaj ba, naši smo šta ima veze .....

Manipulacija je čudo

Marfosmit nestodurade! :))) Bolan, jadan ne bio, kako ti nije jasno da je za Wehrmacht Ti to bio bandit?? Za Ti ta su bili banditi wehrmachtovci... Je li shvacas? Povijest pisu pobjednici, a bejha nema pobjednika, samo tri gubitnika i sada bi ovaj jedan od tri da nametne ludjacku kosulju ovim drugim dvoma? Vama je heroj i naser i alagic, i nama i srbima su to zlocinci, vama i nama su zlocinci mladunce i ka runce :)) ali srbima vidis nisu..... Vama i srbima je zlocinac praljak, meni je to vitez, jbg.... Bjezi ba, Becho, kani se corava posla, ili pobijedite vojnicki i nametnite, ili hajmo olovka i tefter, pa na teren ko cesi i slovaci.... ka Ma ja ba, Becho! Neko nesto duradi! Najlakše se praviti blesav, nismo svi budale i ne mislimo svi isto. Svako bira za sebe. Ne treba se zavaravati, dovoljno je prošlo vremena da je sve jasno onima koji hoće da znaju. A oni drugi neka se furaju da imaju mozga. Treba biti pošten i onda je lako shvatiti.

Čitatelj

****************

Čitatelj

Dokoličarski degenerik sa svojim upornim, višemjesečnim pljuvanjem po Sarajevu, Bosni, muslimanima, Bošnjacima, Bosancima i po svemu što ima veze za pomenutim je dozlogrdio svakom čitatelju ovdje. A isto tako i onaj sa psovkama i primitivnim uvredama ispod njega i iznad njega, i tačno se ne zna ko je gori. Treba zabraniti komentare, tačno. Ili ih dozvoliti onima sa pravim imenom i prezimenom pa da se zna ko piše i šta piše i da se eventualno može potražiti odgovornost od tih komentatora. Ovako, kao dosad je stvarno degutantno, prostački i primitivno do zadnje mjere. Mora postojati neko odgovorno lice koje dozvoljava sve to. I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro.

Lijepe rijeci su ukras

***

dado

a u federaciji se djeci zada da nacrtaju trokut cije su stranice 20, 20 i 40 milimetara iz matematike. mostar je u pitanju. i tu tuku od uciteljice treba podhitno smijeniti i oduzeti diplomu. i maltretira djecu kako oni to ne znaju. ili je iz udbenika uzela. eto ko uci djecu

Panzer

Evo leti rumenko,samo da tebe posluša i reisa

Znaci definitivno

svi muslimani su teroristi

BRKICA

RUMENKO PRVO SMIT TREBA DA SMJENI KOMSICA

/ Najnovije