Denis Bećirović poslao poruku iz Jajca: Neće uspjeti oni koji žele osporiti državnost Bosne

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opa Đurđa

Opet Rumenko

***

***

Dr. Rumenko

Eto ti se Rumenko boris za drzavu i drzavnost. Nisi se borio ni kad si mogao i morao, a sad se javljas. Pateticno je i uvredljivo kad se takvi kao ti predstavljaju kao patrioti i borci za drzavu. Nemoj, molim te. Odradi svoj mandat i prolazi. Kao sto si i ranije odradjivao svoje mandate, bez rezultata. Ubi nas tvoja suplja "doktore" Becirovicu.

Haha

Došao Rumeni na Dan Oluje kad je od strane HV-a oslobođeno i Jajce baš tu držati predike. Dakako, nije se toga sjetio. Klasična nezahvalna boranija

NB

Pusti šuplje! Oformi jedinice! Uspostavi sistem!

Gost

Ima li ovaj kakvog pametnog savjetnika da mu kaže da ne postoji država Bosna?

***

***

Sa Titinog groba

na muslimanska

Rumeni se pogubio

izmedju petokrake i polumjeseca

***

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije