Denis Bećirović poručio ambasadoru Hrvatske: 'Odnosi se moraju zasnivati na međusobnom poštovanju'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Mario

Lijepe riječi su ukras

Ko pita?

Gotovo pa nista. Nisu njen narod. Nisu joj dijaspora. Ni povijesna drzavnost. Ni naziv hrvati ne nose po Hrvatskoj. Do 1918. nije bilo naroda Hrvata u BiH. Svjedoce brojni izvori. Ponajprije Franjevacki fratri. Bilo je lobista, poslovnih ljudi, misionara, drustava za sirenje “hrvatskog imena” ali naroda (politickog) nije bilo. Kraljevina SHS napravi Srbe(pravoslavci) i Hrvate(katolici) u BiH! Ne osobno. Tek u FNRJ poce osobno izjasnjavanje na popisu 1948 kao NACIJA JUGOSLAVIJE (ne Hrvatske). Dvojno drzavljanstvo ne dozvoljava nametanje interesa drzave Hrvatske u BiH. Sta i zasto to Hrvatska radi od Bosne? Veliku Hrvatsku? UZP? ka Sta ima Republika Hrvatska sa BH katolicima? Koja je poenta ovih navoda?

Mostar

Bravo Becirovicu, ali postovanje se mora zasluziti, a nece ici ako krades, nameces i otimas

Konobar

***

Nikolica

Bravo Becirovicu, ali postovanje se mora zasluziti, a nece ici ako krades, nameces i otimas ka Mostar Isto je kao i među odnosima dvije osobe, nema nikakve razlike. Prevariš li jednom može se pronaći opravdanje, ali za dva puta teško, ili gotovo nikako. Čak se na takve ljude upozorava i druge s kojima si bliskim odnosima.

Nikolica

PS: Samo usput. Ako vidiš lopova da krade i ništa ne učiniš da krađu spriječiš, saučesnik si u krađi.

Mario

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije