Denis Bećirović: "Notorna je laž da sam sa zida skinuo portret Alije Izetbegovića"

7
Radiosarajevo.ba
Denis Bećirović: "Notorna je laž da sam sa zida skinuo portret Alije Izetbegovića"
Foto: Kabinet Denisa Bećirovića / Denis Bećirović

Iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda dr. Denisa Bećirovića danas je stiglo saopćenje u kojem se navodi kako je "notorna laž da je sa zida skinut portret Alije Izetbegovića". 

Nije dobro da se iznose notorne laži čak i u svetom mjesecu ramazanu, navode iz kabineta te poručuju:

"Javno, odgovorno i istinito tvrdimo da član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović, od dana stupanja na dužnost do današnjeg dana, nije 'skinuo sa zida portret' Alije Izetbegovića.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Pozivamo bivšeg člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića da i on potvrdi ovu istinu i da zajedno pošaljemo poruku da je dosta gnusnih laži od kojih nemaju koristi ni Bošnjaci, ni bilo koji dobronamjeran čovjek u našoj državi.

Iz istih krugova je mjesecima bila ponavljana laž da je dr. Denis Bećirović izbacio zastavu Republike Bosne i Hercegovine s ljiljanima. Cijela javnost se naknadno uvjerila da je to bila još jedna neistina, te da je zastava na istom mjestu gdje je i bila ranije. Također, i ovu laž sa navodnim skidanjem slike ćemo uspješno razotkriti. Najjače oružje protiv laži je istina.

Na kraju, ne možemo a da ne postavimo sljedeća pitanja: Kome služe ove laži? Kakva je njihova svrha? Da li su autori ovih laži svjesni kako ovakvim dezinformacijama nanose štetu i Bosni i Hercegovini i Bošnjacima. Za koga, gospodo, radite? Nije slučajno da ste ovo objavili u predvečerje izbora u Crnoj Gori i da se na jedan perfidan način pridružujete Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić u napadima na dr. Bećirovića", navodi se u saopćenju iz kabineta Denisa Bećirovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije