Denis Bećirović najoštrije reagirao: 'Ustav BiH tumači Ustavni sud, a ne Vučić'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosadni demagog a frizura…

za 25 godina, na budzetskoj sisi BiH, ovaj pionir nije uspio, osim nekoliko pisama i saopcenja, da promijeni nacin govora, drzanja i frizuru! Za 1.5 KM koje je inkasiorao, mogao je unajmiti stilistu i time pomoci napacenom narodu jer bi bar neko radio. Makar i na njegovoj glavi. Smrad iz SDA=SDP

uradi ti nesto

za 25 godina, na budzetskoj sisi BiH, ovaj pionir nije uspio, osim nekoliko pisama i saopcenja, da promijeni nacin govora, drzanja i frizuru! Za 1.5 KM koje je inkasiorao, mogao je unajmiti stilistu i time pomoci napacenom narodu jer bi bar neko radio. Makar i na njegovoj glavi. Smrad iz SDA=SDP ka Dosadni demagog a frizura… On ne moze sam promjeniti situaciju, samo gledate da ne pomjerite zadnjicu a da vam sve biude servirano na tanjiru. Zato nema opce vizije za Bosnu? Sve vladajuce partije SDA, HDZ, SNSD, SDS NIP nastoje samo da dobiju mjesto i da dalje zive na racun tudeg rada. Svi politicari pokusavaju da u blatu vide druge umjesto da se izdignu od tog provincijalnog primitivizma -papanluka i da zajedno naprave korak naprijed, ne oni su velike MAHALUSE. Dobice sto su zasluzili od Boga.

Koel

Tako je denise sam naziv sve govori srzavna imovina jedina drzava je bih ispod su entiteti kantoni i opcine kojima drzava moze ustupiti dio imovine na koristwnjw i raspolaganje a vlasnik svega je drzava

111

PITA SE VUCIC ZASTO JE RS UZETO SUMARSTVO.... GOSP. VUCIC, PA TO JE DRZAVNO, A NE ENTITETSKO. MISLIM DA STE PAMETNI PA POGLEDAJTE I PROCITAJTE, ZNATE RAZLIKU, PRETPOSTAVLJAM, IZMEDJU DRAVNOG I ENTITETSKKG. DODIK VAS LAZE, IMATE SAVJETNIKE, VJERUJEMI, PROCITAJTE. NEMOJTE KLOVNU ZA GOVORNICOM SVE VJEROVATI.

/ Najnovije