Denis Bećirović: 'Nadamo se da će BiH postati 33. članica NATO-a'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vazda smo na pogrešnoj strani historije…

Nažalost. Međunarodni svjetski poredak se mijenja ispred naših očiju bez obzira što se zapadni NATO koji je na zalasku, trudi da zadrži istočni BRIKS pod svojom kontrolom.

Reuf

Niti cemo ikad uci u EU a isto tako i nikad necemo uci u NATO. Uzalud nadanje. Zapad ne zeli muslimane Bosne u svojim njedrima i radi vec godinama na tome da muslimani Bosne odu u nestanak po oprobanom receptu Palestine. Dovoljno je pogledati da je muslimanski teritorij podjeljen na 2 dijela po principu West Bank (Kantoni Sa, Ze-Do i TK) i po principu Gaze (USK i BPK). Takodjer u BiH su nametnutim Daytonom 56% muslimana BiH obespravljeni na 77% teritorije a na 23% su trojkom dovedeni u ovisnost o manjinama. Nigdje na svijetu nema da 56% stanovnistva je manjina u svojoj zemlji. Isto tako, oproban recept je rat svakij 30-50godina za destrukciju i raseljavanje muslimana...pa ne treba da iznenadjuje utrka u naoruzanju Hrvatske i Srbije...za sta li se naoruzavaju? Samo su budale naivne da se muslimanima BiH u narednih 10-20god nece desiti ono sto se desava sada u Gazi...a svijet ce nijemo gleda kao i 90tih. A ti glupi bosnjo rasturaj elektroprivredu i telekom za malo blagonaklonosti stranih psihopata koji su muslimane odavno ubacili u klopku i cekaju pogodan trenutak da puste zvijeri iz susjedstva i komsiluka da ociste i ovo malo sto je ostalo kao zavrsni pecat muslimanima BiH...a pogodovace tome i konflikti migranata sirome EU trpajuci nas u isti kos. Pamet u glavu, nargilu od sebe, pravac skola i trening uz stratesko tajno naoruzanje.

Ralle

Niti cemo ikad uci u EU a isto tako i nikad necemo uci u NATO. Uzalud nadanje. Zapad ne zeli muslimane Bosne u svojim njedrima i radi vec godinama na tome da muslimani Bosne odu u nestanak po oprobanom receptu Palestine. Dovoljno je pogledati da je muslimanski teritorij podjeljen na 2 dijela po principu West Bank (Kantoni Sa, Ze-Do i TK) i po principu Gaze (USK i BPK). Takodjer u BiH su nametnutim Daytonom 56% muslimana BiH obespravljeni na 77% teritorije a na 23% su trojkom dovedeni u ovisnost o manjinama. Nigdje na svijetu nema da 56% stanovnistva je manjina u svojoj zemlji. Isto tako, oproban recept je rat svakij 30-50godina za destrukciju i raseljavanje muslimana...pa ne treba da iznenadjuje utrka u naoruzanju Hrvatske i Srbije...za sta li se naoruzavaju? Samo su budale naivne da se muslimanima BiH u narednih 10-20god nece desiti ono sto se desava sada u Gazi...a svijet ce nijemo gleda kao i 90tih. A ti glupi bosnjo rasturaj elektroprivredu i telekom za malo blagonaklonosti stranih psihopata koji su muslimane odavno ubacili u klopku i cekaju pogodan trenutak da puste zvijeri iz susjedstva i komsiluka da ociste i ovo malo sto je ostalo kao zavrsni pecat muslimanima BiH...a pogodovace tome i konflikti migranata sirome EU trpajuci nas u isti kos. Pamet u glavu, nargilu od sebe, pravac skola i trening uz stratesko tajno naoruzanje. ka Reuf Nije bolest samo što boli Teufee..

Ako

je za ulazak u NATO potrebna saglasnost oba entiteta, to se neće desiti u bližoj budućnosti.

Hoće,hoće

Kad ti čukun nena postane kraljica Engleske.

Manihejac

Niti cemo ikad uci u EU a isto tako i nikad necemo uci u NATO. Uzalud nadanje. Zapad ne zeli muslimane Bosne u svojim njedrima i radi vec godinama na tome da muslimani Bosne odu u nestanak po oprobanom receptu Palestine. Dovoljno je pogledati da je muslimanski teritorij podjeljen na 2 dijela po principu West Bank (Kantoni Sa, Ze-Do i TK) i po principu Gaze (USK i BPK). Takodjer u BiH su nametnutim Daytonom 56% muslimana BiH obespravljeni na 77% teritorije a na 23% su trojkom dovedeni u ovisnost o manjinama. Nigdje na svijetu nema da 56% stanovnistva je manjina u svojoj zemlji. Isto tako, oproban recept je rat svakij 30-50godina za destrukciju i raseljavanje muslimana...pa ne treba da iznenadjuje utrka u naoruzanju Hrvatske i Srbije...za sta li se naoruzavaju? Samo su budale naivne da se muslimanima BiH u narednih 10-20god nece desiti ono sto se desava sada u Gazi...a svijet ce nijemo gleda kao i 90tih. A ti glupi bosnjo rasturaj elektroprivredu i telekom za malo blagonaklonosti stranih psihopata koji su muslimane odavno ubacili u klopku i cekaju pogodan trenutak da puste zvijeri iz susjedstva i komsiluka da ociste i ovo malo sto je ostalo kao zavrsni pecat muslimanima BiH...a pogodovace tome i konflikti migranata sirome EU trpajuci nas u isti kos. Pamet u glavu, nargilu od sebe, pravac skola i trening uz stratesko tajno naoruzanje. ka Reuf A šta traži islam u Evropi? Islam je arapska religija iz VII st., i tada je završio svoju povijesnu misiju...

1949

Nažalost. Međunarodni svjetski poredak se mijenja ispred naših očiju bez obzira što se zapadni NATO koji je na zalasku, trudi da zadrži istočni BRIKS pod svojom kontrolom. ka Vazda smo na pogrešnoj strani historije… _satra ti s tim BRIKSOM, degenu manipulantsko fašistoidni (u pokušaju). Njamke i tebi i briksu u žvalje te prikriveno genocidne.

/ Najnovije