Denis Bećirović iz Srebrenice poslao snažnu poruku povodom obilježavanja neustavnog 9. januara

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Suljo

Kad mi slavimo 1 mart na naših 23%, onda su u novinama samo 2-3 ćlanka kako gledamo u žuljeve i cmizdrimo. A kad je dan Eresa onda je 200 ćlanaka. Nije uredu

Novinar Mato

Pronadjite tekst na internetu - DVA PUTA POBILI SVOJE DA BI NATO KAZNIO SRBE i prestanite da zivite u lazima

Semran

Gdje je Vojin veliki Bošnjak

Suljo

Večeras će biti veličanstvena parada poštara, lovaca, pekara, frizera, malo one jadne PC policije što otima vozačima kazne. Udruženja radnika u Federaciji Bosne i Hercegovine. Ovih potonjih će biti najviše. Evo da nas ne zapošljavaju u našem Sarajevu, mi iz PC-ija pokrepali bi od gladi. Doduše, nama je bila osnovna privredna djelatnost krađa automobila u Sarajevu, pljačkanje prodavnica itd.

Tatar

Koji si ti jad uhl****su parazitski

Tata Mata

Naglašava naš sagovornik da ni eksperti Ujedinjenih nacija nisu mogli da potvrde da je granata došla sa srpske strane, a čak je i 2011. godine, dakle, 18 godina posle tragičnog događaja, Jasuši Akaši, specijalni izaslanik UN iz vremena kad se to odigralo, izjavio da je "još uvek nejasno ko je počinio taj masakr". I Tribunal u Hagu je zbog nedostatka neoborivih dokaza protiv srpske strane "odustao" od svojih specifičnih "inkriminacija", prečesto politički motivisanih, pa je ovo "samoubijanje i samopovređivanje" imenovao kao - "slučaj Markale". Bijelić ističe da je ta monstruozna, besramna provokacija doživela svoj fijasko i kao takva je u međunarodnim bezbednosno-obaveštajnim krugovima i - adaktirana: - Normalno, bošnjačka strana licemerno uzgaja svoju verziju priče, krijući sramnu istinu o ubijanju sopstvenog stanovništva.

bljubljuplju

Boga vam, šta je sa vama pravoslavcima?! Eto danas taj nekakav vam praznik - vi podivljali! Božić slavite (praznik ljubavi kako neki kažu) vi pucate, vrijeđate, prijetite..Je li to vama prirodno stanje ili vamnešto stavljaju u vodu. Fkt ne kontam šta je sa vama..

***

***

/ Najnovije