Denis Bećirović fotografijom sa suprugom Mirelom oduševio pratioce: "Ponos i dika države BiH"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jasko

Na ovom portalu ova Mirela uvijek "blista", "ponovo odusevljava"...itd. Ma ne bi ni ona samu sebe bolje nafalila. Ovaj voda sa sobom zenu o nasem trosku, bas kao da mi imamo kao SAD instituciju prve dame.

AAAHAHAHAHAHAHA...

:))))))))..............

Semran

.....rbiramo na mirelu bez nje nemože da nam svane

Namidak

Sebija da je nosom bakiru u kadar usla odmah bi raspleli po njoj... dvolicno... zena nosi odjecu 4 puta skuplju od sebijine second hand robe i niko ni a

Gost

Šta je ovaj (i ne samo on) umislio? Ovo što on naziva DRŽAVOM nema predsjednika pa tako ni prve dame. Žena putuje svijetom s mužem i tako troše naše pare a rezultati nikakvi.

Teško BiH, šta je dočekala!

Ako su ovi- i njima slični primjerci polusvijeta iz sva 3 ovdašnja plemenske geta!- ponos i dika BiH, šta bi to i ko bi to bio sramota za BiH. Polupismeni, rumeni ruralni demagog i šatro "prva dama" , provincijskaparaziti influenserica na društvenim mrežama na grbači osiromašenog i obeznađenog naroda!

šućur alahu na ovom

džabaluk turizmu i prodavanju mu za bubrege. zna pot ure šta je to grebanje o državu za vlastiti užitak. efekat svih tih bezveznih tumaranja po dunjaluku JE RAVAN NULI! kad si takav onda i možeš biti ponos i dika jadnika.

Ruzica

Lijepi moji tuzlaci pametne plemenite I

Erdo

Nisam SDA-ovac, ali ni crveni, nego normalan Ali što ga u s r a š e sa ovim likom i njegovom "damom", pa to nema nigdje, a oni se nafurali kao da su kenedijevi hahahahahahaha Kakva smo mi selendra

Antiislam

2 muslimana...

Haha

***

Bosanac

***

Nemati obraz

Dok onkološki bolesnici umiru u mukama bez liječenja u Tuzli pred svojom dj..om i svojim majkama, ovaj besramni par se razbacuje tuđim novcem. Neko mora glumiti predsjednika pa njegova putovanja imaju kakvog-takvog smisla ali ova žena je tipični parazit na jaslama BiH. Dok se vapaj zlostavljanih žena ne čuje kao ni plač porodica ubijenih, portal podstiče famu oko krpa jedne visoko privilegirane influenserice kojoj ne znamo ni zanimanje. Institut prve dame u zemljama poput naše ne postoji a tamo gdje postoji ima veliko značenje i odgovornost. Te žene su zaposlene i intezivno obavljaju svoje brojne i odgovorne dužnosti. Imaju kabinete i sistem uposlenika i nisu slobodne raditi bilo što. Također se moraju ponašati u skladu sa bontonom te pozicije. Njihov rad također podliježe ozbiljnoj kritici. Ova, kao dama, nema što raditi na većini poslovnih putovanja svog muža a pogotovo ne trošiti na karte, smještaj i ostalo novac koji joj ne pripada. Ovom bračnom paru savjetujem da uzmu odmor, dignu platu i putuju i poziraju gdje god žele a rodbina i prijatelji neka komentiraju. Nas poštedite!

Ne pijem dok Paja vozi

Sebija da je nosom bakiru u kadar usla odmah bi raspleli po njoj... dvolicno... zena nosi odjecu 4 puta skuplju od sebijine second hand robe i niko ni a ka Namidak Ja ba a ona jadna poštena, skromna, pametna, školovana(ima sve diplome) zna svoj posao kao doktor, kad pravi svadbu kćerki napravi skromnu svadbu od svom trošku....

Laxative

Što bi strani mediji rekli Deecka & Dick.

Okupacija ispraznim besmislicama

Mene stid šta ova žena radi, odnosno ne radi, a komentare na njenu odjeću i izgled ne razumijem. Čini se da su cajke toliko postale estetski uzor mase da se takva estetika smatra vrijednom. Ja bih je voljela čuti, vidjeti u poslu i slično a ne isključivo kao priljepka na fotografiji muža. Sebe je svela na objekat, ukras, filer lice bez glasa, suknju ili bluzu. Dame se razlikuju od takvih jer prije svega imaju karakter i dostojanstvo, stav i ugled. Šovinizam ovog portala damu je sveo na odjevni predmet. I još gore, divljenje izražava prema njemu. To je nešto što našoj kulturi nije bilo poznato doskora.

Mimo

TREBA MI OVA SLIKA STAVIO SAM JE NA SECERNICU DA MI MRAVI NEDOLAZE NA SECER

Eto koristi od troška

TREBA MI OVA SLIKA STAVIO SAM JE NA SECERNICU DA MI MRAVI NEDOLAZE NA SECER ka Mimo Neka se jave i drugi koji su vidjeli hajra od ovijeh

Odličan primjer

Ja sam ih pokazala djeci kada smo pričali o *****ijalizmu, licemjerstvu snobizmu i rasipništvu pojedinaca naspram mase koja nema ništa. O nezasluženim privilegijama i nepravdi u društvu.

Đe to ima?

Sve hanume sada hoće da pumpaju usne. Đe prva hanuma to radi, ona je upućena?

/ Najnovije