Delegacija EU u BiH reagovala na jezivu izjavu zločinca Kordića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prekid

Prekinuti sa svim covicevcima i ako treba odmah zaratit da ih nestane upotpunosti,pa makar i.patriota nestalo par hiljada.sa fasistima se ne moze gradit buducnost.

Rodjenu Sa a grad nikad nije zazivio u njemu

Imena doticnih junaka pa da vidimo koje zlocine su oni napravili a nisu odgovarali. Nikad vise svjetlost dana ne ugledali i ljepotu zivota osjetili za sve sadasnje i buduce generacije .

Mile

Bugojno:protjerano 16 000 hrvata, Travnik: protjerano 20 000 hrvata, Vareš, Konjic : protjerani svi hrvati. Toliko o tome koliki je "zločinac " Kordić. Da ne govorimo da je cijela Središnja Bosna bila godinu u okruženju. A taj tzv.sud što ih je osudio je, zna se kakav. Platili ga turci i arapi. Znači, da je sve jasno.

Celo

Bugojno:protjerano 16 000 hrvata, Travnik: protjerano 20 000 hrvata, Vareš, Konjic : protjerani svi hrvati. Toliko o tome koliki je "zločinac " Kordić. Da ne govorimo da je cijela Središnja Bosna bila godinu u okruženju. A taj tzv.sud što ih je osudio je, zna se kakav. Platili ga turci i arapi. Znači, da je sve jasno. ka Mile Matematicar , znaci li to da je u Travniku bilo 45% stanovnistva katolici da Bog pamet sacuva

333

Glupi bosanski HDZ. Glupi i preglupi. Dobili opet, po ko zna koji put, camac za spasavanje, i slozno buse na njemu rupu. Meni ne smeta, jer ce zavrsiti kao i SDA. Samo da se poslije vise ni rijec ne cuje o ugrozavanju i majorizaciji. Das im sansu, a oni bi odmah da rehabilituju seoske koljace. Ali stvarno glupani. I jos sakom i kapom dijele Kinezima koncesije po zapadnoj Hercegovini. Kako ce tek za to dobiti po njonji.

Habuhabuhabu

Opet suhoparne izjave koje će ostati mrtvo slovo na papiru.

/ Najnovije