Delegacija EU komentirala sastanak lidera u BiH i poslala važnu poruku Miloradu Dodiku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Jel sada svima jasno da bošnje govore sve ono što stranci žele!!! Sad žele i odlučivati šta će i gdje biti u Republici Srpskoj!!! BIH bez stranaca je jedina moguća i to sto prije.

Kisela tri srca

*** TI BAS BUDALA

Tuner

Nije JASNA? Dnovinaru

Vjerojatno

Vjerojatno su zabrinuti,upozoravaju i pozivaju na red.

Bosanac

I djeca u Banja Luci znaju da je dodik lopov

Oce,oce,

moj tatko Milojko-Kae Gohrica a i Igor. Ponosni nedrogerasi i primaoci subvencije za uspesne firme.

Boske

Jel sada svima jasno da bošnje govore sve ono što stranci žele!!! Sad žele i odlučivati šta će i gdje biti u Republici Srpskoj!!! BIH bez stranaca je jedina moguća i to sto prije. ka Mile Bosna i Hercegovina da je moguća ,ona je OVDJE već hiljadu godina ,ono što je nemoguće je takozvana republika šumska koja je uspostavljena Daytonskim ugovoromradi zaustavljanja srpske agresije na BiH.Dakle entitet šumska je prelazno rješenje do države po EU standardima.

/ Najnovije