Davor Gjenero: Prijetnje ruskog ambasadora u BiH su stravične

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

CG je u NATO savezu i Rusija koja im je upućivala silne prijetnje pa su čak pokušali skupa sa srbijicom malenom da izvedu državni udar, danas nesmiju CG krivo pogledati da ne spominjem Latviju, Litvu ili Estoniju koje su pod štitiom NATO saveza !

.

Gospodine Gjenero, Bosanski pravoslavci trenutno moraju biti derusificirani i deputinizirani! I mirna Bosna, a i Hercegovina.

Covjek

Kalabuhova odmah protjerati, govno jedno rusko. On je persona non grata. Djubre jedno sjedi u BiH i jos prijeti napolje,sa njim,djukela glavata.

JOSE

*

jeste

RUSKI *ka JOSE i to onaj istroseni

dragi kalabove

svi slobodari iz tzv. i krepale bosne su uz tebe! SAMO GURAJ MAJSTORE!

Guest

Guest Ovo je prevrsilo svaku mjeru. Nije BiH kolonija Rusije. Cuj sto masla nije rat u Ukrajini. Otisli u Ukrajinu i ljude neduzne ubijaju gleda u oci i laze. A i ona sto ga je intervjuisala ne zna ili ne smije zbog kojekakvih kodeksa da ga malo poblize pita ponesto. Koji je to degenerik u tudjoj drzavi boravi i prijeti toj istoj drzavi.

Tacno tako, to je stravična prijetnja državi BiH

Da je ovom glupom narodu mozak u glavi a e u guzici davno bi otjerali ovo govno iz Bosne i Hercegovine

Avenger

Kalabuhova pod hitno protjerati iz BiH, on je otvoreni neprijatelj naše države. Mrš iz naše zemlje fašisto!!!

/ Najnovije