Davor Gjenero: Ovo je signal Schmidtu, došlo je vrijeme za eliminaciju Dodika iz političkog života!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

666

***

Kralj Bosne Ostoja

Do formiranja Kraljevine SHS 1918. u BiH nije bilo Srba i Hrvata kao naroda. Bili su lobisti i drustva za “sirenje” srpskog i hrvatskog imena. Svjedoce Matica srpska 1825, Ilija Garasanin 1844. i Franjevci 1890. ministar AU Kalaj i brojni drugi izvori. Pominju Bosnjake u tri vjere.

tzv BiH je mrtvorodjence, kompromis nastao u

u sustini je prosti zbir teritorija osvojenih u gradjanskom ratu koje su USA sklepale u “drzavu” bez teritorije i titulara. Dva entiteta, tri naroda i ostali, su nespojivi i odrzava ih jedino americka tvrdoglavost

Kralj Bosne Ostoja

Dejton, a ne korupcija, je problem. Korupcija je posljedica lose uredjenog sistema. Skloniti aparthejdski srednjovjekovni dejtonski ustroj za mir i bolju buducnost.

I mirna Bosna

Vratiti ime drzavi Bosna!

Mile

E sad, da je ovaj "ugledni" ovo izjavio za, npr. Bakira ili Sejdu, bilo bi da kukanje, optužbe i šta već sve ne, da se Hrvatska mijesa u unutrašnje stvari BiH. Ovako, to je "ugledni" analitičar.

Mile

Do formiranja Kraljevine SHS 1918. u BiH nije bilo Srba i Hrvata kao naroda. Bili su lobisti i drustva za “sirenje” srpskog i hrvatskog imena. Svjedoce Matica srpska 1825, Ilija Garasanin 1844. i Franjevci 1890. ministar AU Kalaj i brojni drugi izvori. Pominju Bosnjake u tri vjere. ka Kralj Bosne Ostoja Zna se kad su tzv.bošnje nastale. U Teheranu, pardon, Sarajevu 1993, u podrumu hotela.

vhgjjkjkjkkklkljl

Eh kada je bilo vreme za dijetu moj davore pa jope ništa ;)

Odavno

Vrijeme je prošlo odavno,ali ga štiti amerika jer im odgovara nered u BiH,a EU je obična pod***na muha amerike.

Kako

Tko je mogao stavit entitetima imena nego onaj tko je zelio buduce ratove.Zasto nije entitet A i entitet B,a ne republika srpska i federacija BiH.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Haha ugledna svinja😄😄

***

***

***

eo saćmo oma

Dejton, a ne korupcija, je problem. Korupcija je posljedica lose uredjenog sistema. Skloniti aparthejdski srednjovjekovni dejtonski ustroj za mir i bolju buducnost. ka Kralj Bosne Ostoja čekaj bolan dok posrčemo kahvu i pojdemo lokum, alaha ti!

/ Najnovije