Davor Gjenero o izborima u BiH: Najveći gubitnicu su Izetbegović i Milanović, Dodik preživio

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet ovaj pretili maymun se nesto javlja...

Cuj Milanovic izgubio, AHAHAHA, pa je li se on kandidirao za neku funkciju u BiH, DEBILU strahoviti :)?

Ima

nesto u analizi,da kandidiraju nekoga ko nije rigidni HTZovac,na bi ni Boshnje letile da biraju Komshu.

Njofra krivousti nike

Cuj Milanovic izgubio, AHAHAHA, pa je li se on kandidirao za neku funkciju u BiH, DEBILU strahoviti :)? ka Opet ovaj pretili maymun se nesto javlja... Pa kaj ti hoćeš ,naravno da je izgubio isprovocirao je čitav jedan narod ,pokazao ne poštovanje presuda međunarodnih sudova ,svadio se sa pola svijeta i izgubio ,haj jedino popio koju jabukovaču kod mile džabice a on to voli što je i pokazao išavši jesti hranu koje je bilo puno.Hajhaah ćibonja,.

Ujkan

Lijepe riječi su ukras

Tako isto i mi.

***

Er

KAKO PLENKI ZNA DA SU BOSNJACI GLASALI ZA KOMSICA, KADA U FEDERACIJI ZIVE I BOSNJACI HRVATI, SRBI I OSTALI. NA LISTAMA NE PISU IMENA GLASACA. POGLEDAJTE PO KANTONIMA KOLIKO JE GLASACA BILO ZA KOMSICA. IGRA PONOVO NA NACIONALNOJ OSNOVI

Njofra krivousti nike

.............;Ostavi se ¨kaj¨, nismo mi naivni. Jedini koji ne postuju presude (i to svog vlastitog Ustavnog suda) su Bosnjaci. ka *nepostovanje (jedna rijec) Za kaj bi se ostavil našega lepega kaj ,zato kaj ti smrdlivec z belim čarapam tak veliš.Daj si mira na tom kamenjaru.Ponašate se kak kozlići dve mame cicate sam niste umiljati .

Db

***

nakaradno američke ambasade

prd alo!

***

***

/ Najnovije