Davor Dragičević o Tužilaštvu BiH i Gordani Tadić: Nadam se da će imati hrabrosti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Evo šta je David razotkrio i predvidio

Evidentirano je najmanje osam (8) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali šumadijsko beogradski kadrovi:(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba (po drugi put u povijesti) međunarodnih dalekovoda slično kao i prije tri godine.

Napomena

Izvršioci pomenutih radijacijsko-atomskih napada su u doslovnom smislu riječi one iste tariguzijske (srbijanske) porodice poput ratnih zločinaca Perišića inače poznatih po izvršenjima bombardovanja Zadra, Prištine, Mostara, Vukovara, Podgorice, Zagreba, kao i planiranja i realizacije spaljivanja žena, djece i staraca u istočnoj Bosni, poput zločina "živa lomača" prije trideset godina.

Dva od mnogih politički motiviranih umorstavaa

Najpoznatija (povijesna) umorstva političkih predstavnika Hrvatske u smederevskom pašaluku:1949-e Andrije Hebranga (KPJ), 1928-e Stjepana Radića (HSS). Napomena: Andrija Hebrang je bio mješanac katolika i jevreja te je u tom smislu bio ujedno i žrtva dvostruke beogradske mržnje prema jevrejima i katolicima.

Moj Dragičeviću

Javna je tajna da se praktični magisterij na beogradskom fakultetu političkih nauka polaže umorstvima jevreja, katolika i onih pravoslavaca koji nisu tariguzisti. Tako je bilo i 1941-e, ali i 1914-e.

Napomena

David Dragičević i Andrija Hebrang su na sličan način i likvidirani (batinanjem do smrti) bez upotrebe metaka i bombi kako Tariguzija (tzv.srbija) nebi bila kompromitirana kao antisemitska tvorevina.

Opasnost koja nije zanemariva

Gospodine Dragičeviću mnogo toga je u igri. Naime, beogradski tariguzisti poput okorijelog ekstremiste i ratnog zločinca Ivice Dačića aktivno nastoje zakuhati još i treći svjetski rat pa u tom smislu u njihovim psihopatskim mentalnim sklopovima je višegodišnji zločinački plan da Rusiju podstrekuju da izvrši novi genocid nad djecom i omladinom Minska u Belarossi.

Zaista

Zašto ovog idiota puštate da piše ove nebuloze! Pa ovaj lik je dobro zabrazdio za psihijatra. I to ne da slobodno hoda, jer nije sav svoj.

/ Najnovije