Đapo: U Federaciji BiH reformiran sektor zaštite okoliša

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Jest pa ste svima dali dozvole za sve. Surtec u konjicu truje neretvu teskim mentalima a rijeke se utrpavaju u cijevi da bivsi premijeru deru milion mjesecno struje. Sto ko

Gospodjo

Gospodjo jeste li vi ili bilo tko iz vase vlade ukljucujuci i premjera bili na Ivanici te vidjeli kakav je okolis ,a da ne kazem da niste ni feninga ulozili u to naselje najblize moru osim Neuma.Znate li da ivanica ima ubiljezenih kuca u katastar tocno 880,a mjesto do koje se zove Ledenice i gdje se nalazi benzinska pumpa ce uskoro imati vise stotina nevjerojatno lijepih vila sa baze ima koje kao da su iz holivudskih filmova.

Kvin Latifa

Vi, osobo, ne znam da li ste gospodja, dzabe sve pricate, jer u ovoj drzavi zive, i oduvijek su zivjeli, ljudi? koji uzivaju da zive u smecu. O genima drugi put. Grad je prljav i pos..n, ba travnjacima papiri umjesto cvijeca, kese iz fast food-a i sl. Oko kuca, ostaci hrane, paprikasi, spageti, pura, i gomile kostiju. Od izmeta vrana i golubova ne mozes sjesti na klupu. O rijekama da ne govorim. Stoga, 'uzalud vam trud sviraci'.

/ Najnovije