Danis Tanović oštro kritizirao Šefika Džaferovića: Ono misli...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Danise.

Da je ne znam sta rekao, ko covjek zavrjedjuje postovanje da mu se obrati kao covjeku. Cuj "ono". Sta si ti? Pisavm vam se na vakcine, ko telad letitet za svim sto vam se servira.

Mujop

Sda teroristicka skola lazi,obmana,lopovluka i bezobrazluka.

.

Da je ne znam sta rekao, ko covjek zavrjedjuje postovanje da mu se obrati kao covjeku. Cuj "ono". Sta si ti? Pisavm vam se na vakcine, ko telad letitet za svim sto vam se servira. ka Bravo Danise. Moralne lekcije dijeli neko ko u 4. rečenici kaže "pi*am vam se na vakcine". Za Danisa svi znamo šta je i ko je, a za vulgarnog anonimusa niko. A uštogljenog partijskog vojnika bez stava i treba omalovažiti, možda mu se podstakne osjećaj stida.

Uh sto si mi pismen.

ka .<< Clana predsjednistva se ne smije ponizavati ako ne zbog licnih moralnih nacela onda zbog institucije koju predstavlja. I da, jos jednom vam se pisam na vakcine, predvodnice stada.

miki

Pa dobro Danise ako pričamo o obrazu šta bi sa konkursom na akademiji? Našlo se ono da kritikuje islamistički sistem koji ga je iznedrio pael ;)

miki

Svako u svom domenu je u toj učmaloj rupi koja istinu krije kao zmija noge promovišući škart u veličine od grada su napravili kasabicu pael ;)

miki

A spremni su da morališu ;)

Dr Arsla

Sefko, reci sefu konvertitu Zivkovicu da nema nista od unitarne gradjanske dzemahirije. Puno su vam i 4 kantona. Pa niste u stanju nabaviti 1 vakcinu. Da nije one sadake iz SR i SL, ne bi mi vidjeli jos vakcine zadugo.

Bravo!

Gledam u onaj tv-e ekran i ne mogu da vjerujem..da laze moja televizija, moje oci sto gledaju ili ONO sto prica bez srama... ipak je ONO..

ZEUS

Da je ne znam sta rekao, ko covjek zavrjedjuje postovanje da mu se obrati kao covjeku. Cuj "ono". Sta si ti? Pisavm vam se na vakcine, ko telad letitet za svim sto vam se servira. ka Bravo Danise. Koji covjek, koje postovanje? On je, ili uvijek bio sumanut (nepametan), ili postaje dementan. I faca mu je nikakva. Ali mislim da je bio pri cistoj pameti kad je, kako se prica, davao drzavljanstva bliskoistocnim koljacima da bi poslije sutali srpske glave.

THOR

Da je ne znam sta rekao, ko covjek zavrjedjuje postovanje da mu se obrati kao covjeku. Cuj "ono". Sta si ti? Pisavm vam se na vakcine, ko telad letitet za svim sto vam se servira. ka Bravo Danise. Da, castan covjek bez mrlje na savjesti treba da se postuje, bilo da je u Predsjednistvu, ili cisti ulicu, i casna zena, a narocito Majka. Ne vidim da se bunite kad se, mozda i ti, banda bez mozga verbalno izivljava nad majkom Dodika, nad srpskom novorodjencadi, zenama, starcima djeci, nad roditeljima g. Izetbegovica i njegovoj porodici, a sve uz blagoslov radiosa, kliksa i ostalog smeca. Zato, Danisa za predsjednika BiH.!!!

/ Najnovije