Dragan Vikić danas treba podršku - nastavlja se suđenje u Sarajevu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Sarajevo puno došljaka,niko ni nezna koje Vikić i šta je uradio za ovaj grad.Još kad čuju da se zove Dragan kjafir.Nažalost atmosfera u društvu je zagadjena do bola.Danas je veći nacionalizam nego 96god.Samo prave sarajlije znaju ko je Vikić.

Mex

Sudija pazi dobro da iskru ne zapališ!!

Yes.z18

Ponesi zastavu od Bosne Vikiću..

Veliko hvala

Vikicu , ti si heroj moje mladosti. i mog grada. Hvala ti za sve sto si uradio tokom agresije za pucanstvo i grad Sarajevo .

Bosanac

Dragane uz tebe je Bosna

Bos-Sa

Neka pravda pobjedi,bez politike?Covjek je istinski borac za grad,za vrijednosti covjecanstva,pokrenuo je odbranu i odbranio sa suborcima grad.Volimo te Vikicu!

Hvala Posranac

Dragane uz tebe je Bosna ka Bosanac Dragan

Kojeg grada, “oklen si “ alahati?

>>Vikicu , ti si heroj moje mladosti. i mog grada. Hvala ti za sve sto si uradio tokom agresije za pucanstvo i grad Sarajevo .ka Veliko hvala<< PUČANSTVO I GRAD???

SDA botovi

na haparatima fipa Sveubija Malina

@Bosanac

Dragane uz tebe je Bosna ka Bosanac<< A šta je sa onim da Srbi nisu ljudi. Malo si se počeo gubiti, a znaš koji je problem jer daješ svakom da ti piše komentare a ti još nisi naučio Bosanski jezik

@Bos-Sa

Jedino će Dragana osudit na jedno 5 godina ostale će oslobodit

/ Najnovije