"Danas": Udovoljavanje zahtjevima Čovića je "izdaja države"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Mora Bakir sad ispunjavati sto je obecao plenkovicu a naravno preko ledja gradjana. Nemere bakire, nece to proci ovaj put, tvoj babo je uspio da proda pola bosne sad bi ti da prodas trecinu.

Izborni zakon se u izbornoj godini nemoze mjenjati.! Ustav BIH!

Puši ga ćovke!

AB

Srbiji nikako ne odgovara dogovor Bošnjaka i Hrvata jer upravo su oni vodili politiku zavadi pa vladaj u državi BiH preko svoga kadra u SDP-u i Milorada Ronhila !

@Mostar

Samo vi po svom :) dobit cete ono sto trazite, a ne ono sto zelite ;) lp

Kakvo udovoljavanje

Legitimnom treba sankcije uvesti pa bi on pobjegao u mišiju rupu.

Banja

Ne bi vi ni imali državu da nije bilo Gotovine i Oluje i da Hrvatska nije primila oko 400.000 Bošnjaka izbeglica po hotelima koje su im na kraju demolirali.....šta niko ne piše i ne govori o tome?

Šnjoki

Aut...kasaba..new palestina...sarajvo preimenovati u burek...stanete u taj frk.

/ Najnovije